• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Academia Rapid a reuşit al şaptelea succes din Liga 4. După egalul din Giuleşti cu CSA Steaua, scor 1-1, din runda trecută, alb-vişiniii s-au impus în deplasare cu 3-1 în faţa celor de la AFC Progresul 1944 Spartac 2.

Pentru că a avut curs pentru obţinerea licenţei de antrenor, categoria B, Daniel Pancu (39 de ani), uşor accidentat încă de la meciul cu CSA, nu a reuşit să ajungă la meci. ”Dubla” lui Daniel Niculae şi reuşita lui Bărbălău au adus victoria giuleştenilor, care s-au bucurat la final alături de fani.

”Daniel Niculae reprezintă, poate, 90% din ceea ce înseamnă Rapid în momentul acesta. Am zis 90%, dar cred că el și Pancu fac mult pentru Rapid”, a spus Constantin Schumacher, antrenorul Academiei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Daniel Niculae (35 de ani), poate cel mai bun jucător al echipei, cel puțin până acum, a dat dovadă de modestie când a spus că este convins de faptul că echipa s-ar fi impus și fără el.

”Cred că Rapid ar fi câștigat și fără mine astăzi, dar e foarte greu să joci la un interval de doar trei zile. Sunt foarte mulți jucători care anul trecut jucau în Liga 5 sau care s-au lăsat de fotbal.

Totuși, ceea ce pot eu să le reproșez colegilor mei este lipsa de implicare, mai ales în prima repriză. Spun asta, pentru că aștept mult mai mult de la ei”, a spus și Daniel Niculae.

Rapidiştii rămân pe primul loc, după 9 etape, cu patru puncte în faţa rivalilor de la CSA Steaua, care au însă două meciuri mai puţin disputate.