• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Florin Prunea nu știe deocamdată dacă va candida la alegerile pentru șefia FRF, însă anunță un țel comun: îndepărtarea lui Răzvan Burleanu. Fostul portar al lui Dinamo nu a ezitat să-l atace iar pe acesta, la Digi Sport Special.

"Nu am luat nicio decizie! Se va lua decizia de către grupul de candidatură, foști colegi și foști antrenori. Când se va lua o hotărâre, o facem publică. Nu ne jucăm cu așa ceva. Dacă eu voi fi alesul, o să fac tot posibilul pentru a-l îndepărta pe actualul șef al FRF.

Burleanu nu are nimic în comun cu sportul și cu fotbalul. Să meargă la Oracle, sau în altă parte, dar nu la fotbal. El și-a apropiat unii oameni pentru că nu a avut încontro. Nu a avut ce să facă, a fost o presiune mare și era singura soluție. Burleanu urăște Generația de Aur și tot ce înseamnă ea", e sigur Prunea.

Fostul președinte al Iașiului este apropiat și de Cristi Balaj, un alt contracandidat al lui Burleanu. În plus, Prunea a vorbit și despre oamenii care au rămas alături de el.

"Avem proiecte comune cu Balaj. El merge însă pe programul lui, dar nu sunt mari diferențe. Sunt lucruri care trebuie făcute imediat.

Sunt eu în echipă, Stelea, Neluțu Sabău, Dorinel Munteanu, Mihali, Ciobotariu, iar Gică Popescu e și el la curent cu ce facem noi.

Suntem independenți financiar! Oricine va veni, noi, Balaj sau Pușcaș, e mult mai bine decât cu Burleanu.

Așteptăm ca Burleanu să anunțe când sunt alegerile. El trebuie să facă asta cu 90 de zile înainte".