• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În ciuda eforturilor lui Ion Ion şi ale lui Marius Lăcătuş de a-l convinge pe Dumitru Stângaciu să intre echipa tehnică de la CSA Steaua, "Gonzo" a refuzat în cele din urmă pentru că nu i s-a acceptat o cerere importantă, aceea de a fi avansat la gradul de colonel. În aceste condiţii, s-a apelat la Gheorghe Niţu, 56 de ani, cunoscut mai degrabă pentru perioadele petrecute în staff-ul tehnic al celor de la Dinamo. Totuşi, Niţu a evoluat în carieră şi la Steaua, la începutul anilor 80.

Fostul antrenor cu portarii de la CSA, Ion Gabriel, va activa în continuare în secţia de fotbal, dar la grupele de juniori.

În aceste condiţii, conducerea echipei care speră să promoveze la finalul acestui campionat în liga a III-a îi cuprinde pe Marius Lăcătuş - director tehnic, Ion Ion - antrenor principal, Vasile Aelenei - antrenor secund, Gheorghe Niţu - antrenor cu portarii, şi Ştefan Iovan - director sportiv. De altfel, varianta cu Niţu a fost propusă de Iovan, care a rămas în relaţii excelente cu fostul goalkeeper de pe vremea când au jucat împreună la Steaua.

Niţu a lucrat foarte mult la Dinamo, atât la prima, cât şi la a doua echipă. A fost în staff-urilor antrenorilor Cornel Dinu, Ion Marin, Cornel Ţălnar, Florin Marin şi Liviu Ciobotariu. Este un antrenor apreciat de către fotbaliştii cu care a lucrat. E de notorietate momentul în care Lobonţ a acceptat să revină la Dinamo, la unul dintre împrumuturi, doar după ce i s-a garantat că va fi pregătit de Niţu.

CSA Steaua este lider în Liga a IV-a, cu maximum de puncte după 3 etape, la egalitate cu Academia Rapid. Conform regulamentului dreptul de a juca barajul pentru liga a III-a îl obţine o singură echipă.