• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marian Drăgulescu a obţinut medalia de aur în finala de la sol, la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca.

Gimnastul român a ajuns la zece titluri continentale în palmares şi a doborât astfel recordul deţinut de Nadia Comăneci, chiar în prezenţa multiplei campioane a României.

Drăgulescu a ajuns la 17 medalii europene în carieră (10 de aur, cinci de argint, două de bronz) şi 30 de medalii la marile competiţii. La Jocurile Olimpice are un argint şi două bronzuri, iar la Campionatele Mondiale opt medalii de aur şi două de argint.

În vârstă de 36 de ani, multiplul campion mondial şi european a fost notat de arbitri cu 14,500 puncte pentru exerciţiul său.

Medalia de argint a revenit gimnastului Dmitrii Lankin din Rusia (14,466 puncte), în timp ce "bronzul" a fost obţinut de israelianul Alexander Şatilov (14,400 puncte).

Marian Drăgulescu câştigase medalia de argint la sol, la ediţia 2016 a Campionatelor Europene de la Berna.

Vineri, Ioana Crişan şi Olivia Cîmpian s-au clasat pe locurile 18, respectiv 23 în concursul de individual compus, cu un total de 51,032 puncte, respectiv, 50,106 puncte.

Larisa Iordache şi Cătălina Ponor vor reprezenta România, duminică, în finala la bârnă. Marian Drăgulescu va mai concura duminică şi în finala la sărituri. 

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT