• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE: Diana Bulimar a câștigat, la rândul său, medalia de argint la sol, la Cupa Mondială de la Doha. 

Diana Bulimar, care a intrată în finală cu a cincea notă, a avut un exerciţiu bun, cu care a obţinut 14,125 puncte.

Medalia de aur a revenit Giuliei Steingruber (Elveţia) cu 14,700 puncte, iar medalia de bronz a fost cucerită de gimnasta Zsofia Kovacs (Ungaria) cu 13,925 puncte.

Cealaltă gimnastă româncă intrată în concurs la sol, Dora Vulcan, a terminat pe ultimul loc, cu nota 12,900, la egalitate cu germana Sarah Voss.


În direct la Digi Sport 1, gimnasta Cătălina Ponor a obţinut, sâmbătă, medalia de aur în finală la bârnă, la World Challenge Cup de la Doha, competiţie internaţională în care a concurat pentru prima dată după retragerea din 2012.

Cătălina Ponor (28 de ani), care a fost prima şi în calificările la bârnă, a fost notată, sâmbătă, cu 14,650, cu care a obţinut medalia de aur.

Argintul a revenit sportivei Thauany Lee de Araujo (Brazilia) cu 14,150 puncte, iar bronzul Filipei Martins (Portugalia), cu 13.900 puncte. 

Pentru Cătălina Ponor, cvintuplă medaliată olimpică, participarea la World Challenge Cup de la Doha este prima sa apariţie într-un concurs internaţional după JO de la Londra, din 2012.

Ponor a revenit la pregătiri în urmă cu un an, după trei ani de la retragere, dar în toamnă a suferit o intervenţie chirurgicală la tendonul lui Ahile, care a ţinut-o în afara pregătirilor câteva luni, interval în care a avut loc şi CM de la Glasgow.

La cea de-a noua ediţie a World Challenge Cup de la Doha, dotată cu premii totale de 50.000 de dolari, participă peste 100 de gimnaşti din 33 de ţări.