• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Larisa Iordache este noua campioană națională la individual compus. Sportiva legitimată la Dinamo a impresionat la Campionatele Naționale de Gimnastică, însă echipa sa a încheiat competiția pe locul al doilea. Titlul s-a dus la Deva, iar echipa Cătălinei Ponor, Farul, a completat podiumul.

Larisa Iordache a cucerit titlul la individual compus și a fost vedeta concursului feminin pe echipe de la Campionatele Nationale. Proaspăt revenită de la Taipei, unde a obținut aurul mondial universitar, gimnasta de la Dinamo a impresionat și la Ploiești.

Fetele de la Dinamo n-au cucerit, însă, aurul, ca baieții. Au urcat pe a doua treaptă a podiumului, iar titlul le-a revenit sportivelor de la Deva, echipa din care face parte și Laura Jurcă. Farul Cătălinei Ponor a completat podiumul. Campioana europeana la barna si singura gimnasta din lume cu cinci medalii de aur europene la acest aparat a avut ghinion în sala de la Ploiești.

În ultima zi a Campionatelor Naționale vor avea loc finalele pe aparate masculin și feminin. Competiția va începe de la ora 11:00, și va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 2.