• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Larisa Iordache a ratat Campionatele Mondiale de gimnastică de la Montreal după ce s-a accidentat destul de grav, chiar înainte de a intra la primul aparat din calificări, solul, și a părăsit sala într-un scaun cu rotile. Gimnasta de 21 de ani a revenit în țară și a fost operată de către doctorul Ioan Codorean.

Sportiva noastră a avut tendonul rupt, iar operația a decurs cu succes. Larisa Iordache a postat pe contul său de Facebook o poză cu ea după operație, alături de doctorul Codorean .

”Operația a decurs exact așa cum a trebuit. Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Ion Bogdan Codorean pentru toată grija pe care o are față de mine”, a scris gimnasta pe contul său de Facebook.

Doctorul care a operat-o a postat și el un mesaj pe rețelele de socializare. ”Mulțumesc pentru apreciere Larisa Iordache, multă sănătate și însănătoșire grabnică”, a scris Ion Codorean pe contul său de Facebook.

Larisa Iordache va lipsi între 6 și 8 luni în urmă accidentării suferite la Montreal.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT