• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 20:30: Au apărut primele imagini cu accidentarea dură suferită de Larisa Iordache, la Montreal. Românca a trecut prin clipe groaznice la încălzire, înainte de a intra la primul aparat.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA ACCIDENTAREA LARISEI IORDACHE


Larisa Iordache a vorbit pentru prima dată după groaznica accidentare pe care a suferit-o la încălzire, înainte de a intra la primul aparat din calificările la Campionatul Mondial de la Montreal.

”Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă așteptam chiar la asta. Ce-i drept m-a cam luat prin surprindere. Deși sunt bulversată încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulțumesc din tot sufletul! 

N-am crezut că toată munca noastră, a mea și a antrenorilor, se poate evapora într-o fracțiune de secundă... n-am crezut și încă pare un vis neplăcut. Dar, cum e vorba aceea, ’cazi de șapte ori, te ridici de opt’. Eu o aleg de fiecare dată, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine!

Mulțumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune și susținerea voastră!
Mulțumesc antrenorilor mei pentru tot! We are a team!
Mulțumesc familiei mele pe care o iubesc și mă iubește necondiționat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteți alături. Mulțumesc!”, este mesajul pe care Larisa l-a postat pe contul ei de pe social media. 

Larisa Iordache urma să evolueze la toate cele patru aparate pentru calificarea în finală la individual-compus. De altfel, niciuna dintre sportivele române nu s-a calificat în finale la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Montreal, după ce Larisa Iordache s-a accidentat, iar Cătălina Ponor şi Ioana Crişan au avut ratări.

Foto: larisa iordache-facebook