• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

În acest an, în vară, se împlinesc 40 de ani de când Nadia Comăneci a reușit primul 10 din istoria gimnasticii, dând tabela de marcaj electronică peste cap. Fosta mare gimnastă a revenit, de atunci, de multe ori la Montreal, orașul în care, la Olimpiada din 1976, avea să o facă celebră la nivel mondial, dar niciodată nu s-a întors în sala în care a concurat atunci și a câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz.

Jurnaliștii brazilieni de la O Globo i-au făcut o surpriză uriașă Nadiei, după un reportaj realizat în Canada, cu fosta mare sportivă. Cea mai mare gimnastă din istorie a retrăit momentele de acum 40 de ani și a fost năpădită de emoții și de lacrimi la revederea aparatelor.

”Nu-mi vine să cred că a trecut atât de mult. Parcă era acum câțiva ani. Simt un amestec de emoții, pentru că acum înțeleg mai multe decât la 14 ani. Deși e o senzație frumoasă, emoționantă, dar parcă cele mai puternice sentimente tot atunci le-am simțit”, a povestit Nadia, care nu a trebuit să fie rugată de două ori înainte de a urca din nou pe aparatele pe care câștigase cele cinci medalii la JO de la Montreal din 1976.