• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sport Club Miercurea Ciuc a câștigat cu 5-2 meciul 3 al finalei Ligii Naționale la hochei contra Coronei Brașov. Harghitenii conduc la general cu 2-1 și mai au nevoie de două victorii pentru a cuceri al 8-lea titlu consecutiv.

Novak și Szocs au fost oamenii decisivi pentru ciucani în partida a treia. Cehul a reușit două goluri și două pase decisive, iar Szabolcs Szocs și-a trecut și el în cont o dublă.

Pentru Sport Club a mai înscris Ede Mihaly, care a bifat și două pase de gol. Brașovenii au replicat prin reușitele semnate de Saluga și Imecs, dar a fost prea puțin pentru a emite pretenții.

Meciul 4 al finalei este programat vineri, de la 17:30, în direct la Digi Sport 2. Ultimul act al Ligii Naționale se joacă după sistemul 4 din 7.