• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Spectacol total în meciul din Liga Mol dintre Corona Braşov şi Ferencvaros.

Braşovenii veneau după trei victorii consecutive în competiţie, însă partida a fost extrem de dificilă.

Formaţia maghiară a deschis scorul în minutul 7, dar egalarea a venit imediat. În prima pauză s-a intrat la egalitate, după care a venit desprinderea oaspeţilor la 3-1.

Braşovenii au reacţionat imediat. Martin Saluga şi Zsolt Molnar au marcat în interval de un minut şi jumătate, dar Ferencvaros a reuşit să revină la conducere, spre finalul reprizei secunde.

Ultima treime a însemnat însă un adevărat recital al Coronei. Saluga a înscris pentru 4-4, în superioritate numerică, iar Richard Filip a profitat la rândul său de un power play: i-a adus pentru prima dată în avantaj pe braşoveni, cu zece minute înaintea finalului.

Acelaşi Martin Saluga a mai trimis o dată pucul în poartă, când oaspeţii scoseseră portarul şi Corona a ajuns la 17 victorii în actuala ediţie a Ligii Mol.