marius baciu interviu
Exclusiv Marius Baciu dezvăluie un caz exploziv: "FRF anchetează un meci din acest sezon pentru blat la pariuri"
fotbal nevazatori calificare
Video Exclusiv REPORTAJ! Fotbal fără să vezi mingea. Naționala României pentru nevăzători s-a calificat la Euro
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

VIDEO EXCLUSIV Ianis Zicu: "Mi-a făcut rău comparația cu Hagi! Toată viața am visat să joc la Barcelona!"

24.09.2014, 17:08

ianis zicu romania
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Ianis Zicu, cel căruia i se spunea ”noul Hagi”, va împlini curând 31 de ani. Are 12 echipe în CV, tot atâtea câte selecții la națională. Pentru care a marcat un gol. A fost la Inter, iar acum e la Târgu Mureș. Ratează mult, nu prea aleargă și joacă bine doar când e "cocoloșit". Stop. E o prejudecată, care, ca orice prejudecată, încearcă să absoarbă, precum o gaură neagră, lumina venită din orice alt unghi de vedere.

”Mi-a dăunat că m-ați comparat cu Hagi și sunt fericit că am putut juca până la vârsta asta. Și mai vreau să joc. Cel mai mare vis al meu a fost să merg cu naționala la un Campionat Mondial. Puteam mult mai mult dacă nu mă accidentam grav. Nu sunt ratangiu, am fost golgheterul României, câți jucători români au marcat peste 100 de goluri? Si nu trebuie să fiu tratat special, ci doar pus acolo unde pot să dau cel mai bun randament. Iar dacă nu am viteză, asta nu înseamnă că nu alerg mult”. Stop din nou. E mândria lui, în care se autoizolează, depărtându-se de orice gravitație periculoasă.

Dar ce se află, de fapt, în vidul dintre mândria lui Ianis și prejudecata despre Zicu?

Digi Sport: Cum ai ales Târgu Mureş? Decizia ta i-a surprins pe unii. 
Ianis Zicu: Am venit la Târgu Mureş pentru că am văzut mulţi jucători de valoare aici, îl ştiam şi pe Daniel Stanciu, am lucrat împreună la Timişoara, şi mi-am dorit foarte mult să mai rămân o perioadă în România, chiar dacă am avut ofertă din Liga a doua din Turcia. Cum nu am jucat niciodată într-o ligă inferioară, mi-a fost greu să merg în acel campionat, am vrut să joc toată cariera mea în prima ligă.

Din Liga 1 nu ai mai avut oferte?
Nu am mai vorbit cu nimeni pentru că avusesem discuţii în Asia şi Europa, dar, din diferite motive nu s-au concretizat. 

Pe cât timp ai semnat?
Pe un an, cu posibilitatea de a pleca în iarnă doar în străinătate. 


Ai rămas dezamăgit după experienţa de la Petrolul?
Nu ştiu dacă dezamăgit, dar e clar că nu sunt mulţumit cu ce am realizat în aceste luni, pentru că ştiu foarte bine că pot mai mult. Dar trec printr-o perioadă mai puţin bună şi, când lucrurile nu se leagă, toată energia este negativă în jurul meu şi, din cauza asta, evoluţiile mele nu au fost foarte bune. 

Ce nu a mers, concret, la Petrolul?
La un atacant e simplu. Dacă nu marchezi, lucrul acesta contează cel mai mult. 

Tu îţi reproşezi ceva?
Îmi reproşez că nu am discutat înainte să semnez poziţia în care voi fi folosit. Am jucat în partea dreaptă, nu e o poziţie în care am jucat foarte mult în cariera mea. 

Dar l-ai avut antrenor pe Răzvan Lucescu, alături de care ai lucrat şi la Rapid. Se spunea că te înţelege cel mai bine. Nu aţi reuşit să ajungeţi la un numitor comun legat de poziţia ta în teren?
Când am venit eu, era antrenor Contra. Tot un antrenor cu care am lucrat şi care mă cunoştea foarte bine. Dar erau foarte mulţi jucători de valoare, care aveau în spate câţiva ani petrecuţi la Petrolul, aici mă refer în special la Teixeira în partea stângă. Un jucător foarte, foarte bun, cu care, în acel moment, să fiu sincer, era foarte greu să concurez. 

Nu erai nici bine pregătit fizic?
Nu, astea au fost discuţii făcute de unii, dar cei care antrenau Petrolul, preparatorii fizici, pot să vă arate date din pregătire, cu GPS, ei vedeau ce distanţă alergam. Nu eram slab pregătit fizic.

”Mi-am dat seama de cum merg lucrurile la Petrolul și am plecat primul”

Cu ce speranţe ai venit la Petrolul?
Cu speranţa de a câştiga un campionat şi de a juca în Champions League. Pentru că am avut ghinionul ca în partida cu Lazio din 2007 să mă accidentez, să ratez doi ani din carieră după acele operaţii la genunchi, şi nu am avut ocazia să joc în Champions League. Aşteptările au fost foarte mari, am venit într-o perioadă în care Petrolul juca foarte bine, din iarnă lucrurile nu au fost ok, echipa a început să scadă din punct de vedere al forţei ofensive, şi nu au fost foarte multe ocazii de gol, oamenii veneau la stadion pentru spectacolul pe care Petrolul îl făcuse în urmă cu un an. Eu unul mi-am dat seama de cum merg lucrurile acolo şi am plecat primul. 

De ce ai plecat?
Am considerat că e cel mai bine să ne despărţim. Chiar dacă mai aveam un an contract, nu am dorit să rămân doar să câştig un salariu mai mare. 

Cu fanii Petrolului nu ai avut o relaţie foarte bună, ţi-au reproşat că nu alergai foarte mult.
Nu ştiu ce înseamnă să alergi foarte mult. Dacă o să scoateţi distanţele pe care le parcurg eu la un meci, o să vedeţi că sunt kilometri foarte mulţi. Faptul că nu am viteză şi de sus se vede că alerg puţin e altă treabă. Eu nu am stat să explic nimănui acest lucru, mi-am văzut de jocul meu şi atât. Eu nu am avut viteză niciodată şi nu am cum să am viteză acum. Jocul meu a fost bazat pe alte calităţi. Pase filtrante sau goluri cu execuţii frumoase. Dar, per total, ei nu au avut nicio vină, pentru că, dacă eu aş fi reuşit să marchez, relaţia ar fi fost alta. 

Ai simțit că Răzvan Lucescu nu ţi-a dat atâta încredere cât ţi-a dat în perioada Rapid?
Vă daţi seama că dacă nu am jucat niciun meci de 90 de minute, pot să spun că nu mi-a oferit aceeaşi încredere. Dar îl înţeleg şi pe Răzvan, pentru că a venit într-un moment tensionat şi, după cum vedeţi, nici acum lucrurile nu sunt în regulă acolo. Şi, de multe ori, având această presiune a rezultatelor imediate, nu reuşeşti să oferi încredere egală tuturor jucătorilor. Eu, sincer, nu am ce să-i reproşez, m-a ajutat în carieră şi îi mulţumesc.

”Mutu și-a dorit mult mai mult decât a reușit și s-a consumat enorm în interiorul lui”

E adevărat că Mutu a fost cel care te-a convins să te întorci în ţară şi să vii la Petrolul?
Am vorbit cu Cosmin, cu Contra, după care am vorbit şi cu Adi, şi am zis să vin. Pentru simplul fapt că ei doi mă cunoşteau. Cu Cosmin lucrasem la Timişoara, iar cu Adi la naţională. 

Acum, Mutu pleacă în India. Cum ţi se pare acest transfer?
Cred că a făcut bine, pentru că în această perioadă sunt convins că şi el, chiar dacă nu a arătat atât de mult că-l doare acest lucru şi că e criticat, în interiorul lui cu siguranţă s-a consumat enorm. Şi-a dorit mult mai mult decât a reuşit şi probabil că e mai bine şi pentru el dacă ar pleca din România, mai ales că şi el are o vârstă şi mai doreşte să câştige nişte bani. 

Crezi că a fost un eşec reîntoarcerea lui Mutu în România?
Eu pot să spun doar despre mine, că până în vară a fost o experienţă nereuşită. 

Dacă ai avea şi tu o ofertă asemănătoare din India, te-ai duce?
Probabil că nu în India, probabil în oricare altă parte din Asia, dar nu în India. Ei abia îşi formează un campionat, din câte ştiu. Eu am 30 de ani şi-mi doresc să mai joc 5 ani. Dacă oferta ar fi foarte avantajoasă, poţi da curs şi unei astfel de oferte. 

Deci te-ai duce şi în India?
Orice jucător s-ar duce în orice colţ al lumii dacă ar câştiga foarte mulţi bani, iar cei care nu recunosc asta sunt ipocriţi.

”Recunosc că m-am dus în Coreea doar pentru bani”

Au fost momente în cariera ta în care ai ales o echipă exclusiv datorită banilor?
Da, pot să spun că, în momentul în care am plecat în Coreea de Sud, eram convocat la echipa naţională, eram golgheterul campionatului din Bulgaria, şi am ales să merg într-un campionat din Asia doar datorită banilor. 

Nu ţi-a părut rău după aceea?
Sincer, nu. Pentru că acolo am fost apreciat şi nu cred că am făcut de râs România. 

Nu ţi-ai fi dorit mai multe selecţii la naţională, totuşi?
Ba da, vă daţi seama că e un regret că nu am reuşit să evoluez mai mult decât am făcut-o până acum. Dar sunt multe motive din cauza cărora s-a ajuns la această situaţie. În momentul în care evoluţiile mele erau foarte bune, am pierdut doi ani şi jumătate din carieră stând numai prin clinici, m-am operat de trei ori la genunchi. Eu pot să spun că sunt norocos în acest moment pentru că joc fotbal şi că după operaţii am reuşit să marchez 15 goluri pe sezon trei ani la rând.

”Devenisem puțin arogant când eram comparat cu Hagi”

Care e cel mai mare regret al tău?
Dacă aş fi putut să întorc timpul, la 20 de ani aş fi rămas în Italia şi nu aş fi venit împrumut în România, chiar dacă atunci eram bucuros că aveam aceleaşi condiţii financiare ca acolo şi am venit împrumut la Dinamo sau la Rapid în aceşti trei ani. 

Care a fost cel mai mare vis al tău?
Mi-am dorit să evoluez la un campionat mondial, dar acest lucru nu s-a întâmplat nici pentru mine, nici pentru generaţia mea. 

Te-a ajutat sau te-a dezavantajat că atunci când erai mic erai comparat cu Hagi?
Vă daţi seama că nu a fost bine pentru psihicul meu. Atunci când eşti mic, totul ţi se pare roz, ai impresia că poţi să atingi cerul foarte uşor. Într-un fel mă bucuram, în alt fel devenisem foarte încrezător, poate şi puţin arogant. 

Simţi că ai fi putut face mai mult?
Cu siguranţă că aş fi putut face mai mult dacă nu era acea accidentare. 

Unde crezi că ai fi fost fără acele accidentări?
Mă visam să joc la Barcelona şi aveam tricouri cu Barca acasă când eram mic. Dar soarta mi-a surâs şi am ajuns la Inter. Nu am ştiut să profit la maxim de acea şansă. Dar acum sunt aici şi sper să mai joc 5 ani la un nivel superior. 

Ai deja 30 de ani. Pare că anii au trecut cam repede...
Da, aşa e. Şi din ce am vorbit cu colegii mai mai mari, am înţeles că de la 30 la 34 de ani trec şi mai repede.

”La câte răutăți se spun despre mine, dacă aș întoarce capul, m-ar durea ceafa”

Cum crezi că te văd oamenii? 
Sincer, încerc să nu mă gândesc la acest lucru, pentru că la câte răutăţi se spun despre mine, dacă aş sta să întorc capul, m-ar durea ceafa. Sunt convins că nu am o imagine bună, şi asta pentru că nu am stat să dezmint tot ce s-a spus la adresa mea. 

S-a spus despre tine că eşti un tip dificil. Cât de adevărat e?
Sunt dificil pentru că nu-mi place foarte mult să comunic, sau poate că nu sunt un tip foarte sociabil cu persoanele pe care nu le cunosc. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu prietenos sau să zâmbesc fals dacă nu am motive. Şi cred eu că ar trebui să fiu apreciat, pentru că decât cineva care zâmbeşte fals şi încearcă să-ţi facă rău, mai bine unul..

Care stă încruntat...
Care stă încruntat. Cred că-mi stă şi mai bine încruntat decât dacă zâmbesc. 

Cum ești tu de fapt, atunci?
Introvertit cred că e un cuvânt ok. Sunt curajos și nu mi-a fost niciodată teamă să fac o alegere. 

Care crezi că e cel mai mare defect al tău? 
Probabil că nu am avut niciodată acea răutate în joc pe care am văzut-o la alți jucători. Acest lucru poate vine și din copilărie, pentru că am fost singur la părinți, am fost un copil alintat, am avut tot ce-mi trebuie de mic. Cred că lucrurile astea te marchează și când ajungi adult. De multe ori sunt copii care nu au avut șansa să crească într-o familie sănătoasă, să aibă un mediu ok, și sunt mult mai curajoși. 

S-a spus că ești un tip special, sensibil, și că antrenorul trebuie să aibă o relație diferită cu tine. 
Nu trebuie să aibă o relație diferită cu mine, trebuie să aibă o relație diferită cu toți jucătorii. Fiecare dintre cei 22 de jucători are un alt caracter. Și cred că această latură psihologică e foarte importantă în fotbal în această perioadă și s-a dezvoltat foarte mult în Europa în ultimii ani.

”Cel mai mult mă deranjează că se exagerează în privința ratărilor mele”

Care a fost antrenorul care te-a înțeles cel mai bine?
Și la Dinamo am avut norocul de un antrenor care a înțeles exact calitățile mele, Ioan Andone, după aceea Răzvan Lucescu, Cosmin Contra, și apoi în Coreea am avut un antrenor care, pur și simplu, m-a înțeles perfect. 

Care e lucrul care te afectează cel mai mult?
Faptul că, de multe ori în privința mea, la anumite situații de gol, se exagerează. Mă uit la campionatele din Europa și văd ratări uriașe. Ale unor jucători cu goluri marcate câte nu avem noi meciuri. Câte 300-400 de goluri. Și se trece foarte repede peste ele. În România, când sunt eu în aceeași situație, am o jumătate de ocazie, oaau, a ratat Zicu, este extraordinar! Acum 10 ani am avut o ocazie într-un meci cu Farul și, de atunci, dacă ratează, a ratat ca Zicu. S-a creat un fel de fenomen în jurul meu și de fiecare dată suporterii reacționează foarte dur la adresa mea. Dar asta e, înseamnă că au așteptări mari de la mine și lucrul acesta mă bucură. 

La ce să ne așteptăm de la Zicu? Mai vrei să iei un trofeu, mai vrei să joci la echipa națională, sau vrei doar să mai prinzi un contract bun afară?
Eu mă gândesc doar să joc foarte bine și să arăt tuturor că această perioadă de 6 luni a fost o perioadă neagră, așa cum am avut la Dinamo, când, timp de un an și patru luni nu am putut să marchez niciun gol, iar apoi am mers la Timișoara și am înscris 20 de goluri în 30 de meciuri. Dar, bineînțeles, fiecare jucător se gândește la echipa națională. 

Sunt șanse mari de calificare la Campionatul European. Te gândești ca, pe finalul carierei, să joci la un turneu final?
Mai sunt doi ani până la turneul final și, cu siguranță, pentru selecție la echipa națională e nevoie de 6 luni foarte bune. Și în doi ani se pot întâmpla multe. 

Ce obiectiv aveți la Târgu Mureș?
Salvarea de la retrogradare și eu aș vrea să cred că și câștigarea Cupei. 

Cine crezi că e favorită la titlu?
Eu cred că tot steliştii vor lua campionatul. Sunt mult mai constanți decât celelalte echipe. Probabil, Astra o să întâmpine unele probleme, având meciuri foarte grele și în cupele europene, iar din câte știu nu are un lot foarte valoros numeric. 

Cine crezi că e cel mai bun fotbalist din Liga 1 în acest moment?
Teixeira și Sânmărtean, de departe. Ei doi reușesc să creeze pericol la fiecare atingere de balon.

”Nu m-aș mai întoarce la Dinamo, pentru că aș fi fluierat”

Situația de la Dinamo cum ți se pare?
E dureros pentru fanii lui Dinamo, pentru că întotdeauna au fost obișnuiți cu trofee și să fie de la egal la egal cu Steaua. Iar în ultimii ani, Steaua i-a dominat categoric prin prisma rezultatelor și a trofeelor și e normal să existe frustrare în rândul lor. Dar probabil că, într-un an, doi, dacă proiectul va fi de durată și nu vor vinde din acești jucători tineri care au crescut foarte frumos în ultima perioadă, se poate bate la titlu. 

De cine-ți place de la Dinamo?
Pentru mine, Matei și Alexe sunt cei mai buni în acest moment. 

La ce echipe din România ți-ar mai plăcea să joci?
Dacă ar fi să aleg cu sufletul, probabil Timișoara și Rapid. 

Și Dinamo?
La Dinamo oricum oamenii au o opinie despre mine și m-ar fluiera. Am făcut greșeala ca, la 23 de ani, să mă duc de la Inter la Dinamo, după aia de la Inter la Rapid, și iar de la Inter la Dinamo și s-a creat o confuzie generală. 

Cât a fost de adevărat, de-a lungul timpului, interesul Stelei pentru tine?
Au fost unele discuții în urmă cu 5-6 ani, dar era prea mult. 

De ce?
După tot ce am creat eu în România, am jucat la Dinamo, Rapid și Timișoara, să mă fi dus la Steaua era deja prea mult. Dacă lucrurile nu ar fi mers, aș fi fost fluierat și de cei de la Steaua, și de cei de la Rapid, și de cei de la Dinamo. Așa, am rămas cu sufletul la Rapid și Timișoara.

”Nu vreau să mă fac antrenor, poate manager sau analist sportiv”

Fizic, cum te simți acum?
Ca la 23 de ani. 

Cum te simți când mulți spun că ești plinuț, că ai kilograme în plus?
Sunt plinuț pentru că noi, machidonii, ca și nație, suntem cu picioare mai scurte, fundul mai mare și nu avem ce să facem acum. Că nu e doar vina mea, e și de la natură. Am 2-3 kg în plus de când m-am apucat de fotbal, nu e niciun secret, dar nu cred că sunt prea multe. Am șortul mai lung și mai mare și tricoul la fel pentru că așa-mi place, nu pentru că sunt plinuț sau grăsuț. Pot să mă duc în centrul oricărui oraș, să mă urc pe un cântar, să aducem toți fotbaliștii din Liga 1 și o să vedeți că majoritatea au de la 78 kg în sus și eu am 76 sau 77. 

Ce vrei să faci după ce vei termina cariera de jucător?
Mi-ar plăcea să rămân în fotbal, să lucrez în management sau în media, să fiu analist sportiv. 

Antrenor nu?
În acest moment, nu. Ați văzut, după 7-8 etape au fost dați afară tot atâția antrenori. Dacă lucrurile se vor schimba în România și antrenorii vor fi tratați mai bine și respectați mai mult, iau în calcul și acest lucru.

Imagini video din acest material au apărut în emisiunile Fotbal Club și DigiSport Special.



Etichete: video interviu exclusiv ianis zicu , zicu exclusiv interviu , zicu nationala petrolul , zicu asa targu mures liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns o melodie care a terminat pe ultimul loc la Eurovision să răstoarne cea mai veche dictatură fascistă din Europa
Cum a ajuns o melodie care a terminat pe ultimul loc la Eurovision să răstoarne cea mai veche dictatură fascistă din Europa

Acum 50 de ani, o serie uimitoare de evenimente declanșate de o melodie care fusese cântată la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura

Florin Prunea a cerut la națională un jucător după Craiova - CFR Cluj 0-1, iar acesta a venit cu replica
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (25.04,2024)
Federico Piovaccari îi avertizează pe jucătorii FCSB-ului: ”Traseul e mai dificil acum!”
FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, LIGA 1 (15.03.2014)
Barcola a rupt tăcerea! Ce a spus despre faza la care Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG 1-4
Citește și
Video Exclusiv Marius Lăcătuș, la 60 de ani: ”Va fi greu să mai ia cineva zece titluri în România”
lacatus
Video Exclusiv Adi Ilie: ”Am avut oferte de la Real Madrid și Manchester United”
adrian-ilie
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Video Exclusiv Gabi Iancu: ”M-am apucat de fotbal ca să joc, nu ca să mă uit. Vreau să mă simt din nou bun și puternic!”
gabi iancu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”