fotbal nevazatori calificare
Video Exclusiv REPORTAJ! Fotbal fără să vezi mingea. Naționala României pentru nevăzători s-a calificat la Euro
ianis hagi
Video Exclusiv Transformarea lui Ianis. "Nu e ușor să lucrezi cu Gică Hagi"
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

VIDEO EXCLUSIV Sandu: ”Trebuie ca stadioanele Dinamo și Rapid să cadă pe oameni ca să fie demolate”

07.11.2015, 11:57

mircea sandu
Mircea Sandu, fostul președinte al FRF / Foto: Digi Sport
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Mircea Sandu acum un an și jumătate. Interviu stabilit cu intervenții la ”nivel înalt”.  Timp măsurat prin clepsidră. Cadru și gestică în acord cu statutul de șef al fotbalului românesc și de personaj important la UEFA. Discurs neutru, politically correct. Probleme evitate. Ca și cum n-ar fi fost.

Mircea Sandu acum. Întâlnire acceptată cu amabilitate ce pare suspectă. Discuția durează mai bine de o oră, e presărată cu glume și zâmbete. Cuvintele sunt ascuțite, punctul pe ”i” la fiecare idee. Soluții concrete la fiecare întrebare.

Morala? Cum ar fi arătat cele două momente combinate?

Digi Sport: Ce face acum Mircea Sandu?


Mircea Sandu: Cu firma de management, Best Bussines Sport. Și cu familia. Profit de faptul că nu mai sunt prins în atâtea activități. Până la urmă, e și o parte bună în faptul că nu mai sunt implicat la FRF și la UEFA (râde).

Costel Gâlcă ce face? Lucrați cu el.

Nu știu ce face, e prin Spania. El e copilul nostru la Best Bussines Sport, nu suntem însă sub contract. Am încercat să-l ajut. El, după ce a terminat cu Steaua, trebuia să antreneze imediat. Pentru că lumea uită că ai câștigat trei trofee.

I-ați spus și lui acest lucru?

I-am explicat, dar el e în Spania acum și nu a răspuns la telefon. E problema lui. Dar, dacă o să pot să-l ajut, o să-l ajut.

Îl aveți pe Țucudean sub contract.

Am avut câteva oferte pentru el, pe care și el le-a refuzat. Spre exemplu, Rapid Viena era o ofertă foarte bună înainte de meciul cu Lucescu din preliminariile Champions League. Și i-am spus că e chiar mai aproape de familia lui, de Arad, decât era de la București. Vii pe autostradă de la Viena și ajungi mai repede. În plus, Krankl, fostul mare vârf de atac, e antrenor secund și putea lucra cu el să-i dezvolte anumite calități. Și din punct de vedere financiar era mulțumitor. Am avut oferte și de la Videoton, dar nu a vrut în Ungaria... A avut și de la Tg. Mureș o ofertă bună, nu a vrut...

Dar ce vrea Țucudean?

Nu știu... O să încercăm să-i găsim ceva, o să reușim, mai ales că e liber de contract.

”Rădoi trebuie să-și ia neapărat Bacalaureatul”

Ce părere aveți de faptul că Rădoi face Școala de Antrenori în Moldova?

Legea nu interzce. UEFA permite să ai licența obținută la Coverciano, în Moldova, oriunde. Mie îmi pare rău pentru Mirel că el nu și-a făcut școala la timpul ei chiar atunci când juca. Pentru că avea posibilitatea. Și iată că azi, la 34 de ani, se lovește de această problemă. Acest lucru l-am spus tuturor încă de acum 20 de ani, de la loturile de juniori. Școala pe primul loc, fotbalul pe al doilea. Poți să le faci în paralel la un anumit nivel. Pentru că nu trebuie să te duci zilnic la școală, te înțeleg profesorii, mai ales dacă joci în prima ligă și ești cunoscut.

Dar Rădoi acuză această condiție obligatorie, diploma de Bacalaureat, pentru a începe Școala de Antrenori.

Așa este legea.

Și credeți că e o lege bună? Sau trebuie schimbată?

E bună. Pentru a pătrunde în orice domeniu ai nevoie de cel puțin un minim de licență. Diploma de BAC e un minim. El trebuie să-și ia Bacalaureatul.

Cum vi se pare această situație de pe banca Stelei, cu trei antrenori? Unul e doar pentru licență, unul nu are licență și nu are voie nici să dea indicații, și secundul Dică e, de fapt, antrenorul în timpul meciului.

E ceva mai românește, așa... Dar Țiți Dumitriu va fi un mentor foarte bun pentru amândoi.

Dinamo speră să joace chiar din sezonul viitor în cupele europene, solicitând o dispensă de la UEFA.

Nu au nicio șansă. Niciuna. Regula e regulă, îmi pare rău pentru Dinamo. Dar să știți că un an în plus e bun pentru ei. Pentru că Rednic a făcut o selecție bună, îi pregătește bine, mai au nevoie copiii ăștia să crească puțin. Și anul viitor vor crește și vor putea intra chiar în grupele cupelor europene. Ar fi fost frumos să poată juca și acum, dar nu cred că făcea mare brânză. Pentru că experiența e importantă.

Își ia CFR Cluj punctele de la TAS?

Aici tind să-i dau dreptate lui Hagi. Cei care au luat decizia de schimbare a regulamentului au făcut o mare greșeală. Și acum se lovesc de un drept al lui CFR. Nimeni nu a spus că dacă doar se depunctează și nu se retrogradează direct când nu obții licența pe anumite condiții financiare nu ai dreptul să ataci decizia.

”Astra are șanse să meargă în grupele Ligii dacă-și păstrează jucătorii”

Astra a terminat pe primul loc turul. Are forța să meargă până la capăt?

La ora actuală e cea mai echilibrată echipă. Și joacă în condiții grele. Atât timp cât Nicolae e arestat, sunt mari probleme. Ar fi păcat pentru ei să piardă jucători și atunci s-ar duce totul de râpă. I-aș sfătui să facă un efort financiar și să nu dea drumul fotbaliștilor să plece în iarnă. Dacă vor să ia titlul și să meargă în Champions League. Pentru că echipa joacă de 2-3 ani împreună și are șanse să meargă în grupele Ligii.

Ați văzut mărturisirea lui Șumudică legată de problemele pe care le-a avut cu jocurile de noroc?

Aflasem de curând de acest lucru, acum vreun an, că era cu jocurile. Dar dacă a reușit să treacă peste, bravo lui. Îmi place mai mult cum e în ultima vreme, îi stă foarte bine în sacou, e mai mai echilibrat, are declarații mai echilibrate, așa trebuie să fie.

Dar cum v-au părut declarațiile lui Rădoi la adresa lui Șumudică?

Ei trebuie să înceteze. La noi este o ură între oameni care au fost colegi ca jucători și sunt colegi și acum, ca antrenori, pe care nu o înțeleg. Dacă ei nu se respectă, nu o să-i respecte nici conducătorii, nici suporterii, nici presa.

”Gică Popescu va candida din nou la președinția FRF”

Credeți că, după ce-i va expira lui Gică Popescu interdicția de a activa în fotbal, va candida din nou la președinția FRF?

De ce să nu candideze? Sunt convins că va reveni în fotbal. Știu ambițiile lui Gică Popescu. Oltenismul din el. Și cred că alianța lui va fi numai cu Hagi. Oriunde va fi, va fi cu el. El președinte și Hagi antrenorul echipei naționale vor face mare lucru. Și eu îl sfătuiesc să candideze și îl voi susține, pentru că va câștiga.

”Hațegan are șanse mari să arbitreze la EURO”

Cum vi se pare președinția lui Kyros Vassaras la CCA?

Eu l-am adus pe Vassaras cu două scopuri. Unu, să fie profesorul CCA. Și al doilea, să sprijine cu lobby arbitrii români la UEFA, să fie susținuți, să aibă delegări la meciuri importante. Dar nu l-aș fi sfătuit niciodată să accepte să fie președinte CCA în altă țară. Niciunul dintre Collina, Pairetto, Rosetti, nu au fost președinți, ci profesorii comisiilor de arbitri din țările respective.

Are șanse Hațegan să arbitreze anul viitor la EURO?

Da. Are și susținerea lui Collina. Plus că sunt mai multe meciuri acum și atunci numărul de arbitri va crește pentru turneul din 2016. E și Ionuț Lupescu acolo și poate să-l ajute. Dar să știți că nu avem îmbunătățiri spectaculoase în arbitraj, ba din contră.

Dar cum vă explicați menținerea de atâția ani în primul eșalon a unor arbitri precum Sebastian Colțescu, în ciuda unor meciuri distruse complet, cum a fost Astra – Steaua?

Nu poți să-l excluzi, că nu a făcut acte de corupție, dovedite...

Dar și pentru incompetență poate fi exclus cineva...

Poate fi retrogradat, da... Dar din punct de vedere psihic nu stă bine, pentru că el a avut meciuri senzaționale. Și după aia câte o bombă (râde).

”Platini va avea probleme dacă se va dovedi că banii pe care i-a primit reprezintă altceva”

Cât îi vor dăuna candidaturii lui Platini ultimele acuze?

Păi dacă lucrurile sunt corecte, nu are de ce. Dacă însă banii pe care i-a încasat de la Blatter reprezintă altceva, sigur că va cântări negativ pentru el. Dar e cert, el a fost consilier al lui Blatter 6-7 ani. Că a fost plătit la timp sau cu întârziere, nu știu.

Procurorii au privit cu suspiciune această întârziere.

Trezește o suspiciciune, da, mai ales că am înțeles că a fost un profit de 100 de mil de dolari la FIFA în perioada aia. Deci nu era o chestie de criză financiară. Dacă Platini nu va avea probleme, atunci va câștiga ușor alegerile. Pentru că a dovedit la UEFA că a făcut lucrurie extraordinare.

I se poate întâmpla lui Platini ce i s-a întâmplat lui Gică Popescu?

Sunt cazuri diferite. Gică Popescu a dat banii înapoi, că dacă nu-i dădea, poate nici nu exista cauza. La Platini e altă situație.

Cum apreciați parcursul României în această campanie?

Când am fost la tragerea la sorți de la Nisa, în februarie 2014, toți de acolo spuneau că suntem ca și calificați. Și eu apreciez că trebuia să ne plimbăm în această grupă. Dar cu ungurii am luat două puncte, e mult prea puțin. Trebuia minimum patru. Cu Irlanda de Nord, hai să zic, patru puncte e cât de cât rezonabil. Cu Grecia patru puncte – nu e rău. Ne-am chinuit acasă cu Feroe, am bătut Finlanda acolo doar cu două execuții... Nu am jucat fotbal. Nivelul jucătorilor noștri de azi, să fim sinceri, nu e al acelora din 2000, 2007, ca să nu zic mai devreme.

Credeți că trebuia să ne calificăm mai devreme într-o astfel de grupă?

Da. Dacă Cehia și Islanda au reușit, mă refer aici la echipe de nivelul nostru și aflate în grupe mai dificile, atunci, să mă ierte Dumnezeu, noi trebuia să avem cel puțin 4-5 puncte avans față de celelalte din grupă.

Unde credeți că s-au pierdut șanse importante?

Primul moment și cel mai important a fost meciul cu Ungaria de la București, pe care l-a condus Pițurcă. După ce am câștigat în Grecia, jucătorii noștri nu au mai fost concentrați, nu am mai fost sută la sută. Au reușit însă în Finlanda, au simțit că e groasă. După aceea nu am mai văzut un joc bun și spectaculos al echipei noastre.

Se spunea că jucăm defensiv cu Pițurcă, dar acum parcă suntem și mai defensivi.

Faptul că Pițurcă a fost forțat să plece a fost o mare gafă. Mai apoi ni s-a dat praf în ochi cu Lucescu, ceea ce era imposibil. Eu, în locul lui Iordănescu, nu acceptam când vedeam că se duc după alții și mă ai pe mine acolo. Sincer vă spun.

”Nu avem nicio șansă să ne calificăm la Mondialul din 2018”

De ce credeți că a fost forțat să plece Pițurcă?

Păi eu știu? Sarcină, ordin... Luați-le pe amândouă.

Spunea că ar fi rămas la națională dacă i s-ar fi mărit salariul la 600.000 de euro.

Trebuia să se găsească o soluție. Nu știu dacă mărire de salariu, ci mai degrabă premiere. Pentru că ar fi venit banii de la UEFA și aveai de unde. La 8 milioane de euro, 200.000 în plus nu reprezintă o mare sumă. Și, dacă rămânea, eu spun că la ora actuală noi aveam cele patru puncte în plus în clasament fără dubii.

Pițurcă spunea că e meritat locul 7, nu a fost doar o conjuctură.

Hai să fim serioși. Nici măcar de locul 13 nu suntem. Dar Pițurcă a muncit, a făcut treabă bună, pentru că el a făcut 7 puncte în 3 meciuri, iar apoi, în 5 meciuri s-au făcut 9 puncte. Deci el are un merit important pentru această calificare.

Privind jocul naționalei din acest an și gândindu-ne la preliminariile viitoare, pentru Campionatul Mondial, ce șanse credeți că avem?

Nu avem nicio șansă. Niciuna. Polonia va merge fără dubii, iar apoi, Danemarca, Muntenegru, Armenia și Kazahstan sunt echipe cu care te bați pentru locul 2, care merge la baraj. Deci, de pe primul loc în niciun caz.

”Budescu trebuie să-i ia fața lui Sânmărtean la națională”

Mai credeți într-o revenire a lui Mutu la echipa națională? A spus că se gândește la EURO.

Acum, ce să spună și el? Ar vrea... și eu aș vrea să mai joc, dar nu mai merge. Mutu mi-e drag... Dar la 35 de ani, după un an de întrerupere, măcar să dea satisfacție acolo, să dea goluri. Nu cred că la 36 de ani mai poate să ducă un turneu final.

Dar îl avem pe Sânmărtean la aceeași vârstă. Și de la el așteptăm cel mai mult.

Îl avem pe Budescu, după părerea mea. Care are mai multă forță și aceeași tehnică, sunt apropiați ca tehnică. Și e mai bun finalizator decât Sânmărtean. Iar diferența de 7-8 ani dintre ei ar trebui să-și spună cuvântul.

Alibec cum vi se pare? E, în sfârșit, pregătit pentru un alt nivel?

Eu îl certam pe Alibec de când era junior și vedeam în el calitate. Am și sunat-o atunci pe mama lui și i-am zis să înceteze să-i mai dea ciocolată. El și acum trebuie să mai renunțe la 2 kg. Am înțeles și că fumează destul de mult. Și eu am fumat, dar m-am lăsat. Îl sfătuiesc să se lase și el. Se și supără foarte repede în teren, ceea nu e bine. Că nu văd niciun jucător mare din Europa să se supere așa cu una cu două, că nu a primit o pasă, că a fluierat arbitrul nu știu ce. Să se concentreze pe ce are el de făcut și să dea goluri, asta trebuie să fie preocuparea lui.                                                                                                

”FRF nu are voie să dețină și să vândă jucători. UEFA le-a spus că e caz de pușcărie”

Cum vi se pare proiectul centrelor de excelență FRF?

Academiile de fotbal trebuie să fie înființate de cluburi, nu de Federații. Am văzut o explicație absolut halucinantă. Să vii să-mi spui mie acum că trebuie să mai dai o șansă și celor care nu sunt la echipele naționale, asta e o mare tâmpenie. Cluburile trebuie să ia exemplul Hagi. Nu trebuie să spun mai mult. Plus că e un abuz incomensurabil. Abuz în serviciu la cel mai mare nivel. Încălcarea propriului statut. Cum poate să participe cineva la o competiție la care nu e afiliat? Cum, de altfel, a aprobat Adunarea Generală la propunerea administrației ca Timișoara, nu cea actuală, cea care a fost, să rămână afiliată la FRF neavând echipe. Și știu și de ce. Că mai sunt niște jucători în circuit pe care trebuie să ia niște bani. Domne, e inadmisibil. Dacă administrația pe care o conduceam făcea astfel de gafe sau interese, cred că se aruncau pietre în noi.

Credeți că se vor dovedi un eșec aceste Centre de Excelență?

Sută la sută. Dar, în primul rând, e bătaie de joc cu titulatura asta cu Centre de Excelență. Păi când spui că e categoria a treia de jucători, cum poți să-i spui excelență? Aici se mișcă ceva și până la urmă se va descoperi de cine trebuie.

Una dintre neclarități e cea legată de modul în care FRF va vinde jucători și va încasa sume de transfer.

Știți că s-au interesat la UEFA? Știți ce le-au spus? În Elveția era caz de pușcărie. Hopa... Ce să mai comentez? Cum să poată avea Federația jucători? Cum să vândă? E o nebunie... Încă o dată spun, fotbalul trebuie susținut. Dar ce face FRF acum e o mare tâmpenie. Federația face Daciada. Federația trebuie să selecționeze, atât, nu să vândă jucători. Dacă vă mai aduceți aminte, FRF avea dreptul prin lege să ia 10% din transferurile jucătorilor din Liga 1 și am avut războaie... Până la urmă am cedat aceste procente cluburilor. Deci cum să iei bani? Nu există la nicio Federație din lume așa ceva. Deci, cine trebuie să caute la Timișoara și la Tg. Mureș va căuta.

”De anul viitor încep inspecțiile UEFA pentru EURO 2020”

Cum stăm cu organizarea pentru Campionatul European 2020? Erau niște condiții pe care trebuia să le îndeplinim.

Nu niște condiții. Niște condiții de miliarde de euro.

Și suntem în grafic?

Păi nu mă întrebați pe mine, că nici de Guvern nu am mai fost contactat. Și fac o mare greșeală cei de la Guvern că nu mă cooptează în echipa organizatoare.

Sunt niște condiții obligatorii sau negociabile?

Autostrada București – Budapesta trebuie făcută obligatoriu. La fel, căi ferate rapide. Metrou de la aeroport până în centru. Patru stadioane de antrenament. Eu am spus că trebuie demolate cele de acum, alții că trebuie zugrăvite. Păi trebuie demolat Dinamo, că nu mai ai ce să faci cu el. Că e din 1948. Trebuie ras de pe fața pământului. Și Ministerul de Interne, partea Guvernului, să aloce din buget 30-40 de milioane de euro. Iar Ministerul Transportului la fel pentru Giulești. Că trebuie să cadă pe lume și să moară cineva, eventual, ca să fie demolat. Încă 40 de milioane. Și mai era Steaua cu vreo 25 de milioane, acolo puteai să mai recuperezi ceva. Dar trebuie acoperit. Că nu trebuie să vadă nimeni, nici din elicopetere, nici din drone sau blocuri, cum se antrenează cei de acolo. Și atunci, Dinamo, Steaua și Rapid aveau stadioane noi.

Și revin. Cum stăm cu îndeplinirea acestor condiții?

Păi în septembrie anul trecut am primit aprobarea în comitetul executiv la UEFA, și-au făcut poze băieții cu atribuirea și nimic altceva de atunci. Iar la anul încep vizitele de la UEFA.

Ni se poate lua organizarea?

Păi dacă nu facem nimic? (râde). Care credeți că va fi consecința în această situație? Bineînțeles că ni se poate lua. Au fost peste 30 de orașe care au candidat inițial, au rămas 23 din care s-au ales 13. Păi Budapesta mâine ne-ar lua locul. Mâine. Sper, totuși, ca bătaia pe care am dus-o eu trei ani ca să aduc României acest turneu final european, să nu fie degeaba.

Etichete: video , mircea sandu , exclusiv , video exclusiv , radu dragut , fostul presedinte al frf , interviuri si reportaje


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur

Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
”Nu mai pot. E inadmisibil!”. S-a săturat și vrea să plece din România!
ciprian marica
Exclusiv ”Ați avut ofertă de 8 milioane de euro?”. Șeful lui Dinamo a răspuns imediat și a lămurit situația
fcd
Citește și
Video Exclusiv Adi Ilie: ”Am avut oferte de la Real Madrid și Manchester United”
adrian-ilie
Video Exclusiv Gabi Iancu: ”M-am apucat de fotbal ca să joc, nu ca să mă uit. Vreau să mă simt din nou bun și puternic!”
gabi iancu
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Exclusiv Marius Baciu dezvăluie un caz exploziv: "FRF anchetează un meci din acest sezon pentru blat la pariuri"
marius baciu interviu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale