273859253_1112845386201310_6694059511194005723_n
"Chiar și Mutu îi spunea așa!" Anamaria Prodan scoate la iveală lucruri greu de digerat pentru Laurențiu Reghecampf
prunea
Video Exclusiv Prunea a văzut cum i s-a adresat Reghecampf lui Rotaru și a izbucnit: ”Suntem tovarăși de pahar? Ce e asta?”
March 22, 2024, Bucuresti, Romania,2024 International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft Romania vs Northern Irel
Gata să plece de la Rangers! Scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi: ”Pare inevitabil”
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

VIDEO EXCLUSIV Pintilii: ”Reghe a știut să-și apropie elevii mai bine decât Gâlcă”

20.05.2015, 17:20

pintilii reghecampf.jpg
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Mihai Pintilii a fost primul jucător pe care l-a cerut Reghecampf în momentul în care a preluat Steaua în vara lui 2012. Reghe l-a lipit imediat lângă Bourceanu, creând pentru următorii doi ani cuplul de mijlocași centrali cu care Steaua a luat două titluri și a jucat în grupele Ligii, iar naționala a fost în barajul pentru CM și acum e aproape de calificarea la Europene

Când Reghe a plecat la Al Hilal, primul transfer a fost, din nou, Pintilii. De la nivelul acestei legături, dar și de la cel al performanțelor realizate cu Steaua, Pintilii vorbește acum deschis despre fosta sa echipă, una pe care o va întâlni diseară în finala Cupei Ligii.

Digi Sport: Există șanse să joci în finală?
Mihai Pintilii: Da, există. Voi face un RMN și o ecografie și voi vedea dacă se poate. Oricum, nu cred că voi putea să joc tot meciul, poate 20 de minute, poate o repriză...

Dar o eventuală forțare nu ți-ar pune în pericol prezența la meciul naționalei cu Irlanda de Nord?
Da, m-am gândit și la asta. Pentru că nu sunt sută la sută, e clar. Nu am făcut niciun antrenament cu echipa. Dar dacă voi juca în ultimele două etape din acest sezon, aș fi ok apoi pentru națională.


Ce faci după finalul acestui campionat, după ce ți se termină împrumutul la Pandurii?
Sincer, chiar nu știu. Acum vreau doar să mă bucur de aceste două săptămâni care mi-au mai rămas în România, să merg la echipa națională dacă voi fi convocat și după aia voi vedea. Probabil că mă voi întoarce în Arabia Saudită.

Ți-au dat ceva semnale cei de acolo, ai mai vorbit cu ei?
Nu, am vorbit doar cu managerul meu. A trimis niște email-uri, așteptăm răspunsuri și, în câteva zile, urmează să primesc răspunsuri să vedem ce va urma.

”În Arabia, jucătorii sunt delăsători. Nu se implică, nu se trezesc dimineața”

Dar ce crezi tu că n-a mers acolo?
Totul a plecat de la pierderea finalei Ligii Campionilor. De atunci s-a produs nu știu ce... Nu mai era același interes pentru echipă, nu mai era lumea alături de noi. Niște chestii din acestea ciudate. Și de atunci a început decăderea noastră. Pentru că e și greu ca mentalitate pentru jucătorii de acolo, nu sunt învățați, au stilul lor, e foarte greu să-i ridici.

Care sunt diferențele cele mai mari de mentalitate?
Nu se implică, nu-și dau interesul, sunt foarte delăsători. Nu se trezesc dimineața, sunt foarte multe chestii. Probabil ei au ritmul lor de viață. Cum e și la noi în țară, noi cu ritmul nostru. Ei se roagă dimineața, se roagă de cinci ori pe zi, lucruri pe care un fotbalist profesionist nu le face niciodată.

Și antrenamentele cum sunt?
Pierzi toată ziua... Când pleci de acasă, faci o oră pe drum, cum eram eu. După aia mai stăteam o oră pe la stadion, dupa aia încă o oră se rugau și abia după aia faceam antrenament. Dar na... Asta era... Mă obișnuisem la un moment dat, dar la început mi-a fost foarte greu. Era și vorba de căldură, am prins 50 de grade, nu puteam să respir. Nu puteam să ies afară. Făceam antrenamente la 10 seara, adormeam pe la 3 dimineața, mă trezeam la 2 după-amiaza... A fost un pic ciudat, dar ok. O experiență plăcută.

Și antrenorii nu puteau să impună o disciplină?
E greu să le faci lor programul, să le spui să nu se roage, când ei asta au făcut toată viața. Să le spui să se trezească dimineața, când ei nu se trezesc dimineața. Dacă îi vezi dimineața ce fețe au când se trezesc... Ei adorm pe la 3-4 dimineața, nu știu când se culcă... Când aveam antrenament dimineața, la 9.30 era prezența. Dar niciodată nu erau toți. Întârziau vreo 3-4 lejer. Și chiar dacă se dădea amendă, îi puneau să plătească, nu aveau niciun stres. Erau în lumea lor. Și așa e, ăștia sunt ei. Ca și la noi în țară, fiecare cu ritualul lui.

”Pentru finala Ligii Campionilor Asiei am avut cea mai mare primă din carieră”

Dar jucătorii de acolo nu se adaptează la condițiile de profesionalism aduse de fotbaliștii străini?
Unii da, unii nu. Jucătorii de echipa națională, care erau mai consacrați, cu mai multe selecții, erau un pic cu nasul pe sus. Ziceau că nu fac aia, ba se dădeau accidentați, și ceilalți îi copiau... Au mașini multe, au case frumoase, se câștigă bani buni acolo. Probabil de asta nici nu vor să plece din țară de la ei. Au prin deșert luat pământ, își fac corturi... E lumea lor, le place.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Ce primă ați avut pentru finala Ligii Campionilor? A fost cea mai mare din cariera ta?
Da, nici nu se pune problema. Dar și până să ajungem în finală am luat prime foarte mari, nu am luat niciodată ca alea. Și la finală se anunța și mai mare, că veneau mereu alții și promiteau. Că acolo nu știi cine e, de fapt, cu banii. E un singur președinte, dar pe lângă el mai sunt încă vre 7-8 care vin și susțin clubul. Și veneau și ei cu alte prime și plusau. Așa că nu știam nici noi care eram prima oficială... Dar am pierdut-o, asta e viața...

”Arabii sunt cu jucătorii de atac. Nu sunt așa încântați când faci o recuperare”

Tu consideri că te-ai adaptat, până la urmă, acolo?
Nu. Dacă mă adaptam, rămâneam acolo probabil și nu mă dădeau împrumut. Pur și simplu, mi s-a luat plăcerea de fotbal când m-am dus acolo. Sper să mă întorc și să le demonstrez că merit să rămân acolo.

Regreți că nu ai rămas?
Regret că nu m-am impus. Bine, ei aveau așteptări să le dau goluri, dar meseria mea nu e să dau goluri. Arabii sunt mai mult cu jucătorii de atac. Ei asta caută. Spectacol. La ei, dacă le faci un dribling, dai mingea printre picioare, sare stadionul în aer. Pe când la o recuperare nu sunt așa încântați.

Dar crezi că nemulțumirea conducătorilor legată de tine i-a dăunat și lui Reghecampf, cel care te-a adus acolo?
Nu, că dacă îi dăuna, atunci nu mă dădea împrumut. Mister mi-a spus că, dacă vreau să plec, bine. Dacă nu, pot să rămân acolo. Dar i-am zis că e opțiunea mea, vreau să joc, vreau să prind echipa națională, ăsta e principalul meu obiectiv. Cred că nu a avut deloc legătură cu mine, așa zic eu...

”Nu dădea nimeni pe mine în Europa 2,2 milioane de euro la 30 de ani”

Ți se pare că jucătorii români se adaptează mai greu în străinătate?
Da, nu cred că avem mentalitatea și profesionalismul de afară. Și nu suntem învățați de la copii și juniori, nu am fost crescuți așa. Pe când afară e altceva. Și e greu să te impui afară ca jucător român. Și noi suntem priviți altfel ca jucători români. Nu știu, când ne ducem în străinătate, jucătorii români sunt ceva ciudat pentru ei. Nu suntem ca sârbii sau alții... Și mi-au mai zis și colegii de la națională asta, dar simți și tu că nu ești băgat în seamă pe cât ar trebui. Se uită un pic ciudat la tine. Chiar dacă tu te integrezi cu colegii, te înțelegi foarte bine, lumea din conducere se vede că nu e lângă tine, nu te apreciază.

Dar în momentul în care ai semnat cu Al Hilal ai simțit că spui, astfel, adio, șansei de a juca în fotbalul important din Europa?
Aveam 30 de ani, nu cred că mă mai lua nimeni în Europa să fac eu performanță, să dea banii aceia. A luat 2 milioane și jumătate pe mine Steaua, nu cred că dădea nimeni niciodată nici măcar un milion în Europa să mă ia pe mine la 30 de ani. Pentru mine a fost o oportunitate, am zis că era viitorul meu și nici nu am stat pe gânduri. Nu cred că mă transferam eu în Italia, Spania... Poate doar în Rusia, China sau Arabia. Ca să câștig bani, să-mi asigur viitorul.

Dar te-a durut faptul că Steaua nu te-a vrut înapoi împrumut în iarnă?
Nu, a fost o discuție, prima opțiune a fost Steaua. Ei au zis că mă vor și în preliminariile Champions League, cei de la Al Hilal nu au fost de acord pentru că voiau să mă întorc să joc pentru grupele Ligii Campionilor Asiei din vară, care încep acum, în iunie, și nu au fost de acord. Chiar nu a fost nicio supărare, nu am regretat. E bine că am avut a doua opțiune la Pandurii, unde am fost primit foarte bine și le mulțumesc din suflet.

”Steaua nu m-a vrut în iarnă pentru că a crezut că titlul e luat deja”

Dar ai mai avut și alte oferte din țară? Se vorbea de Dinamo.
Au mai fost ceva, dar nu mai vreau să vorbesc, au fost doar discuții, telefoane, nu a fost concret. Concret a fost doar cu Steaua și Pandurii.

Dar acum, privind în spate, la ce s-a întâmplat în acest retur, nu ai fi fost bun la Steaua?
Atunci când am vorbit cu Steaua, avea 12-13 puncte avans. Probabil că nu s-au gândit că vor ajunge în situația asta. Și de aia au crezut că e luat campionatul deja, ce rost avea să vin eu... Bine, poate se ajungea și cu mine în aceeași situație, nu zic eu acum că ar fi fost altfel...

Dar tu cum îți explici această cădere a Stelei?
Nu știu. Sincer, chiar nu mai știu. De fiecare dată am zis că Steaua ia sută la sută campionatul. Dar acum nu mai sunt așa convins, pentru că nu mai joacă. Nu mai joacă fotbalul cum jucau ei. Nu-i văd uniți...

E acesta un aspect care-i lipsește acum Stelei? Unitatea echipei?
Da, nu mai formează acea familie, grupul, să alerge unul pentru altul... Uite, îți dau un exemplu, și la Pandurii noi suntem o familie. Și asta contează, să fie unitate. Că altfel alerg pentru unul pe care-l simt lângă mine, aproape. Altfel e când știu că e bisericuță, că trage în altă parte, e mai greu să fac chestia asta pentru el. Dar depinde de persoană, de colectivul care e la echipă.

”Steaua de acum nu mai seamănă cu Steaua în care jucam eu”

Ți se pare că mai seamănă Steaua de acum cu Steaua în care jucai tu?
Nu seamănă, pentru că noi eram pe primul loc, ei sunt pe locul doi. Și nu are cum să semene niciodată. Nu mai seamănă, pentru că nici nu mai e Steaua care era. Acum e FCSB. Sunt multe chestii care nu mai sunt la fel cum erau pe vremea noastră. Când noi jucam pe Național Arena, era stadionul plin, acum nu se mai întâmplă chestia asta. S-au adunat multe probleme și, probabil, și din cauza asta băieții sunt unde sunt acum.

Se vorbește și de o eventuală revenire a ta la Steaua din vară în caz că se pun de acord cluburile. E vreo posibilitate?
Da, eu mi-aș dori. Prima opțiune e să vin să joc în țară, să vin imprumut să joc. Dacă ar fi Steaua, ar fi senzațional pentru mine. Numai că nu aș vrea să renunț la contractul din Arabia Saudită...

Dar dacă ar veni Reghecampf înapoi la Steaua ar fi un argument în plus pentru tine să te întorci?
Clar. El m-a luat în Arabia, sută la sută aș veni. Atunci ar fi un motiv foarte mare, aș veni cu toată inima.

”Steaua câștiga multe dueluri fizice pe vremea lui Reghe, acum nu le mai câștigă”

Cum de a reușit Reghecampf să-și țină jucătorii apropiați chiar după ce nu le-a mai fost antrenor?
Avea ceva special, ne motiva. Sincer, avea niște discursuri... Nu știu, te făcea să joci, să fii concentrat, pregătit pentru meci tot timpul. Aveam meci cu ultimul loc, dar mentalitatea noastră era să câștigăm ca și cum am fi jucat cu Dinamo. Deci nu exista că era vreun meci ușor... Era destul de dur, erau multe chestii pe care nu ne lăsa să le facem. Era nervos tot timpul și asta te speria...

Ți se pare, totuși, că Reghe a reușit să-și apropie mai mult jucătorii decât a reușit Gâlcă?
Se pare că da, uite că formează un grup și în afara programului, mulți îl vizităm, mergem, facem grătare, am rămas în relații extraordinare.

Crezi că e și o diferență din punct de vedere fizic între Steaua de acum și cea a lui Reghe?
Da. Și îți dau un exemplu. Echipa câștiga atunci multe dueluri, acum nu le mai câștigă. Noi nu pierdeam mingea, făceam presing sus, recuperam multe mingi. Nu joacă ce jucam înainte, asta e părerea mea. Și se vede la TV, se vede că sunt pe locul doi.

”Din ce văd la televizor, nimeni nu mai joacă ce jucam înainte la Steaua”

Crezi că Tănase e afectat de faptul că nu s-a transferat în străinătate?
Probabil, pentru Tase ar fi timpul să plece. Că e cel mai vechi jucător de la echipă. Și își dorește și el foarte mult să se transfere.

Ai jucat alături de Bourceanu și la Steaua, și la națională. Mulți spun că nu mai e același jucător care a plecat din țară. Ție cum ți se pare?
Nu pot să judec omul după ce văd la tv. Eu când mă întâlnesc afară cu el, mi se pare același băiat, același caracter. Nu cred că Alex s-a schimbat. Dacă aș juca acum cu el, mi-aș da seama și ți-aș răspunde la întrebare. Așa nu pot. Din ce văd la televizor nu joacă nimeni ce jucam înainte, asta ca să fim corecți...

Și Latovlevici pare alt jucător.
El nici nu a jucat, a fost folosit într-un singur meci. Și-a dat, săracul, autogol și aia a fost. Dar e un jucător extraordinar, sper să se transfere și el în străinătate, să demonstreze și să revină la echipa națională.

Ți se pare că se destramă acel grup pe care l-ați avut la Steaua?
Se destramă, da. Cred că va începe să fie o nouă stea. Sper. Care să răsară cândva.

Fostul tău coleg, Adi Popa, a ratat meciul Stelei cu Brașov pentru că s-a însurat în aceeași zi.
Nunta a fost programată de un an, probabil. Nu s-a gândit el... Dacă avea 12 puncte avans Steaua mai comenta cineva pe tema asta?

Dar nu prea s-au mai văzut situații în care fotbaliștii să nu joace meciuri importante pentru să sunt la nunți... Nu se fac în pauze, de obicei?
În pauză poate nu e timp. Că e echipa națională, e vacanța scurtă, e postul, probabil... Chiar nu știu, habar n-am, zic și eu... Corect nu ar fi în timpul campionatului, cum zici și tu, că nu e normal, se joacă meciuri... Dar asta a fost decizia lui, el suportă consecințele, nu eu.

”Stelei îi trebuie transferuri dacă vrea să intre în Champions League”

Cine crezi că merită să câștige acest campionat?
Mi-e greu să zic. Eu aș vrea să câștige Steaua și-mi doresc chiar foarte mult chestia asta. Dar la cum joacă... Nu pot să zic. Și Tg. Mureș e o echipă foarte bună. Și joacă un fotbal, nu poți să zici foarte plăcut, dar e un fotbal bun. Și dacă sunt pe primul loc, merită să ia campionatul.

Crezi că, în cazul în care va lua titlul, Steaua poate intra în grupele Ligii cu acest lot?
Nu. Ar trebui transferuri ca să se ajungă în Champions League.

Mulți acuză Tg. Mureș că a fost favorizată de arbitri. Ți s-a părut și ție așa ceva?
Nu. Și când am luat noi campionatul în primul an, tot așa s-a zis și de noi, ca am fost favorizați. Au avut 12 puncte avans acum. Steaua nu avea niciodată voie să piardă campionatul la diferența asta. Că e Steaua București.

Ții legătura cu foștii tăi colegi. Ei ce explicații au pentru pierderea acestei diferențe de puncte?
Când ne întâlnim, nu vorbim despre asta. Mi-e și rușine să-i întreb, să stea să-mi dea mie explicații...

Dar după meciul din campionat în care i-ai învins cu Pandurii ce ți-au spus?
Știau că suntem o echipă bună, că jucăm bine, dar nu credeau că pierd. Asta mi-au zis, că nu se așteptau să piardă. Probabil, coechipierii mei de la Pandurii au fost motivați și de înfrângerea din tur, cu 6-0. S-au gândit să spele rușinea, să nu se mai gândească nimeni la acel meci...

Acum cum va fi în finala Cupei Ligii?
Cei de la Steaua știu că au meci greu. Că formăm un grup unit și că jucăm un fotbal plăcut ochiului. Dar va fi un singur meci, în care Pandurii nu are nimic de pierdut. Am intrat în istorie că am ajuns în finală. Toată lumea e lângă noi, și primarul a venit, ne-a felicitat. Și lumea în oraș e entuziasmată. Și nu e nicio presiune acum, crede-mă, simt asta când vorbesc cu colegii, cu Mister. El ne spune că e o plăcere, trebuie să jucăm și să câștigăm. Dacă ar fi să câștigăm Cupa, ar fi și mai frumos, ne-ar primi lumea cu brațele deschise la Tg. Jiu.

”Eric, așa cum este, este al nostru. E un băiat senzațional”

Eric abia acum a început să joace titular. Nu v-ar fi prins bine un Eric cu mai puține kilograme?
Tuturor le prindea bine un Eric cum era la Mediaș, sau când juca în cupele europene, cu Pandurii. E un fotbalist foarte bun, așa cum este, este al nostru. Și nu avem ce să-i facem. Dar e un jucător de grup incredibil. Are niște glume... E un băiat senzațional, crede-mă. Ce trebuie pentru echipă.

Coechipierul tău, Paul Anton, e în atenția Stelei. Crezi că ar putea face față acolo?
Da, e un jucător foarte bun și chiar merită să facă și el pasul. Și cred că are șanse foarte mari. M-aș bucura foarte mult, pentru că e un băiat senzațional și de caracter. Are forță, inteligență, șut foarte bun, bate loviturile libere foarte bine... E un jucător aproape complet.

Etichete: steaua , laurentiu reghecampf , digisport , mihai pintilii , reghecampf steaua , program digisport , pintilii steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
March 22, 2024, Bucuresti, Romania,2024 International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft Romania vs Northern Irel
Gata să plece de la Rangers! Scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi: ”Pare inevitabil”

Dorit de Bayern Munchen, Julian Nagelsmann și-a decis viitorul
FuĂźball - 1. Bundesliga - Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern MĂĽnchen am 19.03.2023 in der BayArena in Leverkusen Trainer Ju
Surpriză! Ce meci va arbitra Istvan Kovacs, după Barcelona - PSG. Centralul înjurat în față de Coman, la FCSB - Rapid
Barcelona v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League
Starul pentru care Gigi Becali a oferit 1.500.000€ a fost făcut ”praf”: ”Joacă două meciuri pe an!”
becali
Citește și
”Mi se pare incredibil”. Alex Chipciu e surprins de reacțiile provocate de Vlad Chiricheș
chipciu
Fierbe Arena Națională! Câte bilete s-au vândut pentru FCSB - Rapid
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (9.03.2024)
John Travolta și fiica lui de 24 de ani, la braț la o gală. Ella a moștenit ochii tatălui și delicatețea mamei pierdute prea devreme
John Travolta și fiica lui de 24 de ani, la braț la o gală. Ella a moștenit ochii tatălui și delicatețea mamei pierdute prea devreme
Gigi Becali a cerut 4 bilete în zona VIP 1 la FCSB – Rapid, iar răspunsul primit a fost uimitor!
Gigi Becali a cerut 4 bilete în zona VIP 1 la FCSB – Rapid, iar răspunsul primit a fost uimitor!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Video Mihai Pintilii, prima reacție după ce FCSB a mai făcut un pas spre titlu. Ce-l stresează pe antrenor

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările