• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Casey Stoner a revenit alături de constructorul Ducati din postura de pilot de teste. Producătorul din Bologna a rezervat circuitul de la Losail timp de două zile pentru o sesiune individuală de teste.

Din păcate, prima zi a fost influențată de precipitațiile căzute în deșertul qatarez. Stoner a putut încerca noul prototip Desmodedici MotoGP preț de câteva tururi. Anterior, dublul campion mondial testase pentru Ducati la Sepang, în luna februarie.

În ultimele zile au circulat zvonuri despre o posibilă revenire a sa în MotoGP, în locul lui Danilo Petrucci, accidentat. Stoner a ținut însă să dezmintă aceste zvonuri.

"Nu mă gândesc la apariţii cu wild-card şi nici nu vreau să înlocuiesc pe cineva. Chiar dacă situaţia pare asemănătoare cu cea de anul trecut (n.r. la accidentarea lui Pedrosa), abordarea este diferită" a declarat fostul campion mondial.

Casey Stoner este singurul pilot care a câștigat titlul mondial în MotoGP cu Ducati. Australianul s-a impus în 2007, iar în 2011 a repetat rezultatul alături de echipa Honda Repsol.

Următoarea etapă din MotoGP este Marele Premiu al Argentinei, care se va desfășura între 1 și 3 aprilie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Sezonul a început în săptămâna recent încheiată, cu Marele Premiu al Qatarului. Runda inaugurală i-a revenit lui Jorge Lorenzo, campionul mondial en titre. Podiumul a fost completat de Doviziozo și Marquez.