• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Barcelona - Eibar (marţi, 23:00, Digi Sport 2) şi Real Madrid - Betis (miercuri, 23:00, Digi Sport 2) 

Casey Stoner a revenit alături de constructorul Ducati din postura de pilot de teste. Producătorul din Bologna a rezervat circuitul de la Losail timp de două zile pentru o sesiune individuală de teste.

Din păcate, prima zi a fost influențată de precipitațiile căzute în deșertul qatarez. Stoner a putut încerca noul prototip Desmodedici MotoGP preț de câteva tururi. Anterior, dublul campion mondial testase pentru Ducati la Sepang, în luna februarie.

În ultimele zile au circulat zvonuri despre o posibilă revenire a sa în MotoGP, în locul lui Danilo Petrucci, accidentat. Stoner a ținut însă să dezmintă aceste zvonuri.

"Nu mă gândesc la apariţii cu wild-card şi nici nu vreau să înlocuiesc pe cineva. Chiar dacă situaţia pare asemănătoare cu cea de anul trecut (n.r. la accidentarea lui Pedrosa), abordarea este diferită" a declarat fostul campion mondial.

Casey Stoner este singurul pilot care a câștigat titlul mondial în MotoGP cu Ducati. Australianul s-a impus în 2007, iar în 2011 a repetat rezultatul alături de echipa Honda Repsol.

Următoarea etapă din MotoGP este Marele Premiu al Argentinei, care se va desfășura între 1 și 3 aprilie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Sezonul a început în săptămâna recent încheiată, cu Marele Premiu al Qatarului. Runda inaugurală i-a revenit lui Jorge Lorenzo, campionul mondial en titre. Podiumul a fost completat de Doviziozo și Marquez.