• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Andrea Iannone a suferit o căzătură serioasă vineri, în antrenamentele libere de pe circuitul Misano, dinaintea Marelui Premiu de MotoGP din San Marino și a suferit o leziune la coloana vertebrală, care îl scoate din calcule pentru cursa de duminică.

Raportul medical a venit ca o lovitură pentru pilotul italian de la Ducati: a suferit o leziune la a treia vertebră toracică, din cauza căreia trebuie să ia o pauză de minimum două săptămâni, potrivit publicației Gazzetta dello Sport.

În urma acestui verdict, Iannone (27 de ani) iese din calcul pentru cursa de duminică - Marele Premiu din San Marino. Mai mult, sursa citată anunță că, în funcție de cum va evolua starea sa medicală, ar putea să rateze chiar și următoarea etapă - Marele Premiu al Aragonului, care e programat în perioada 23-25 septembrie.

În acest moment, italianul ocupă locul 6 în clasamentul general al piloților, cu 96 de puncte. Luna trecută, Iannone a câștigat Marele Premiu al Austriei, prima victorie a carierei la clasa MotoGP.

Din sezonul viitor, pilotul italian va concura pentru Suzuki.

Marele Premiu din San Marino la clasele MotoGP, Moto2 și Moto3 continuă la Digi Sport. A treia sesiune de antrenamente e programată sâmbătă, de la ora 10:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, iar calificările se vor desfășura tot sâmbătă, de la ora 13:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. Cursele sunt programate duminică, 11 septembrie, de la ora 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și vor fi analizate în emisiunea Grila de Start, care va începe imediat după încheierea lor.

VIDEO Accidentul lui Iannone