• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Andrea Iannone a suferit o căzătură serioasă vineri, în antrenamentele libere de pe circuitul Misano, dinaintea Marelui Premiu de MotoGP din San Marino și a suferit o leziune la coloana vertebrală, care îl scoate din calcule pentru cursa de duminică.

Raportul medical a venit ca o lovitură pentru pilotul italian de la Ducati: a suferit o leziune la a treia vertebră toracică, din cauza căreia trebuie să ia o pauză de minimum două săptămâni, potrivit publicației Gazzetta dello Sport.

În urma acestui verdict, Iannone (27 de ani) iese din calcul pentru cursa de duminică - Marele Premiu din San Marino. Mai mult, sursa citată anunță că, în funcție de cum va evolua starea sa medicală, ar putea să rateze chiar și următoarea etapă - Marele Premiu al Aragonului, care e programat în perioada 23-25 septembrie.

În acest moment, italianul ocupă locul 6 în clasamentul general al piloților, cu 96 de puncte. Luna trecută, Iannone a câștigat Marele Premiu al Austriei, prima victorie a carierei la clasa MotoGP.

Din sezonul viitor, pilotul italian va concura pentru Suzuki.

Marele Premiu din San Marino la clasele MotoGP, Moto2 și Moto3 continuă la Digi Sport. A treia sesiune de antrenamente e programată sâmbătă, de la ora 10:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, iar calificările se vor desfășura tot sâmbătă, de la ora 13:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. Cursele sunt programate duminică, 11 septembrie, de la ora 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și vor fi analizate în emisiunea Grila de Start, care va începe imediat după încheierea lor.

VIDEO Accidentul lui Iannone