• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cursă nebună în MotoGP. Marc Marquez a câştigat în Argentina, iar Valentino Rossi a ocupat cu noroc poziţia a doua. Il Dottore a profitat de eroarea piloţilor Ducati din ultimul viraj.

Marc Marquez a fost de neoprit în Marele Premiu al Argentinei. După un start slab, campionul din urmă cu două sezoane a avut nevoie de doar două tururi pentru a-i depăşi pe Valentino Rossi şi Andrea Divizioso şi a se instala în fruntea cursei.

Marquez n-a mai cedat prima poziţie până la final. Deţinătorul titlului, Jorge Lorenzo a căzut în schimb.
Finalul de cursă a fost unul incredibil. Aflaţi pe locurile doi şi trei, piloţii Ducati, Ianonne şi Dovizioso s-au agăţat şi au căzut la ultimul viraj.

De eroarea celor doi a profitat Valentino Rossi, care a încheiat cursa din Argentina pe poziţia secundă. Ultimul loc pe podium i-a revenit lui Dani Pedrosa. La general, Marquez e lider. Următoarea cursă va avea loc duminica viitoare, în Statele Unite şi va fi transmisă în direct la Digi Sport.

Clasament cursă:

Clasament general:


 

UPDATE: Spaniolul Marc Marquez (Repsol Honda RC 213 V) a reușit prima sa victorie de etapă a sezonului în Marele Premiu al Argentinei, terminând în fața italianului Valentino Rossi (Yamaha YZR M1) și a compatriotului său Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V).


UPDATE: Campionul mondial din 2015 la Moto 2, Johann Zarco, a câștigat prima cursă din 2016, în Argentina, după o cursă incredibilă.

Pe un carosabil ud pe porțiuni importante, francezul a început bine cursa, dar a stat multă vreme în poziția secundă, în spatele lui Jonas Folger, mai întâi, apoi a lui Sam Lowes. Cu zece tururi înainte de final, Zarco l-a depășit pe Lowes, care a terminat al doilea, urmat de Folger, care a completat podiumul.

Rezumatul cursei:


UPDATE: Tânărul de doar 18 ani Khairul Idham Pawi a câștigat Marele Premiu al Argentinei la Moto 3, devenind primul pilot din Malaezia care reușește o victorie într-un Mare Premiu.

În urma pilotului de la Honda Team Asia au terminat spaniolul Jorge Navarro și sudafricanul Brad Binder.

Rezumatul cursei: