• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Încălzirea pentru Marele Premiu al Germaniei la clasa MotoGP s-a desfășurat pe o ploaie, iar incidentele nu au lipsit. Marc Marquez, care sâmbătă a obținut pole position-ul, a suferit un accident care ar fi putut avea urmări grave, dar a reușit să scape doar cu o zgârietură la bărbie.

În al 8-lea viraj de pe circuitul de la Sachsenring, spaniolului de la Honda i s-a blocat roata spate, iar motocicleta a derapat și l-a aruncat din șa. Marquez (23 de ani) a fost dus la boxe, pentru câteva minute, până la revenirea pe pistă, pentru finalul încălzirii.

Germanul Stefan Bradl (26 de ani) a avut și el parte de o zdruncinătură zdravănă. Pilotul de la Aprilia a fost, de asemenea, aruncat de pe motocicletă, iar în cădere s-a lovit de ea, apoi a rămas întins în afara pistei, până la intervenția medicilor. În cele din urmă, a putut ieși pe propriile picioare de pe circuit, dar nu a primit acceptul pentru a lua startul în Marele Premiu al Germaniei. A fost transportat la spital, pentru mai multe investigații.

Grand Prix-ul Germaniei la clasele Moto3, Moto2 și MotoGP se desfășoară ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, după emisiunea Grila de Start, care programată de la ora 11:00, tot pe Digi Sport 2.