• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Federaţia internaţională de motociclism a organizat la Valencia o gală de premiere la care au participat protagoniştii sezonului 2015 al campionatului mondial de motociclism viteză, cu excepţia italianului Valentino Rossi, vicecampion mondial la clasa regină MotoGP.

La gala de la Palatul Ştiinţelor şi Artelor din Valencia, preşedintele FIM, Vito Ippolito, i-a premiat pe campionii mondiali din acest an, spaniolul Jorge Lorenzo, la clasa MotoGP, francezul Johann Zarco (Moto2) şi britanicul Danny Kent (Moto3).

VIDEO Valentino Rossi a fost primit ca un erou la boxele Yamaha, după cursa de la Valencia

Spaniolul Maverick Vinales a fost distins cu premiul pentru debutantul anului la MotoGP, în timp ce un alt iberic, Hector Barbera, a primit premiul pentru cel mai bun pilot la categoria Open. Spaniolul Alex Rins a fost desemnat cel mai bun debutant la Moto2, în timp ce la Moto3 premiul i-a revenit unui alt iberic, Jorge Navarro.

Premiul pentru cel mai bun pilot al calificărilor, cu cele mai multe pole position, a revenit pentru al 3-lea an consecutiv spaniolului Marc Marquez, în timp ce Movistar Yamaha a primit trofeul pentru cea mai bună echipă la MotoGP, Kalex la Moto2 şi Honda la Moto3.

Valentino Rossi, care a pierdut titlul mondial în cursa de la Valencia, nu a fost prezent la gala sfârşitului de sezon.