• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a câştigat cu 10-9 derbyul Superligii de polo, cu CSM Digi, chiar în Bazinul Olimpic ”Ioan Alexandrescu” din Oradea.

Roş-albaştrii s-au impus dramatic în primul meci al dublei de la Oradea, grație și golurilor reușite de doi stranieri. Primul poloist american din istoria Superligii, Alexander Bowen, a punctat de trei ori, la fel ca şi coechipierul său sârb, Djorge Filipovic.

La pauza mare, scorul a fost egal, 5-5. Totul s-a jucat în al patrrulea sfert. Steliştii s-au desprins la 9-7 şi 10-8. Cupic i-a apropiat pe orădeni la un singur punct. Gazdele au avut egalarea în mâna golgheterului din sezonul trecut, Tibi Negrean, scăpat singur cu portarul advers. Dragoş Stoenescu a avut o paradă salvatoare şi a adus victoria Stelei , cu 10-9.

Al doilea meci de la Oradea între cele două forţe ale polo-ului românesc se disuptă sâmbătă, de la ora 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.