• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Steaua a câştigat primul meci al dublei cu Dinamo din etapa a 8-a a Superligii naţionale de polo. Conduşi pe tabelă de rivalii din Ştefan cel Mare după primele două sferturi, poloiştii lui Andrei Iosep au revenit şi s-au impus cu 8-3.

Steaua rămâne neînvinsă în Superliga Naţională de polo. Roş-albaştrii au câştigat chiar pe terenul rivalilor de la Dinamo, în primul meci al întâlnirii din etapa a 8-a a campionatului. Dornici să răzbune eşecul din Cupa României, alb-roşiii au început mai bine şi au încheiat prima jumătate a meciului în avantaj, 2-1, graţie dublei lui Fulea, dar şi intervenţiilor portarului Marius Ţic.

”Am început foarte bine meciul. Faptul că am jucat acasă și fiind și derby-ul Steaua-Dinamo și-a spus cuvântul, după părerea mea”, a declarat Marius Țic la finalul întâlnirii.

Steaua a replicat prin Teohari, care a punctat de trei ori după pauză, iar oaspeţii s-au distanţat pe tabelă, 4-2. Georgescu a redus din diferenţă pe finalul sfertului trei, dar nu a fost de ajuns. Poloiştii lui Andrei Iosep s-au dezlănţuit în ultima repriză, când au punctat de patru ori fără să primească vreun gol. S-a terminat 8-3 pentru Steaua, care rămâne lider în campionat.

”Am avut niște emoții, dar pe final s-a văzut experiența și diferența de valoare”, a spus Daniel Teohari.

”Ne-am dăruit 100% în apărare, iar în atac consider că lipsa de experiență și-a spus cuvântul, nereușuind să fructificăm situațiile noastre de gol”, a punctat Marius Țic.

Dinamo şi Steaua se vor întâlni din nou sâmbătă, de la ora 11:00, în direct la Digi Sport 1.