• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Echipa naţională de polo a României a pierdut, marţi, meciul cu Ungaria, scor 8-12, la Trieste, Italia, în al treilea meci din grupa A a turneului de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016. Tricolorii au meci decisiv mâine cu Rusia.

Naţionala Ungariei, de departe cel mai dificil adversar din grupa A, a câştigat prima repriză cu scorul de 4-2, dar România a revenit şi s-a impus în repriza secundă cu 3-2. Repriza a treia a fost dominată categoric de către poloiştii unguri, scor 4-1, iar ultima repriză a confruntării a stat sub semnul echilibrului, 2-2.

Tiberiu Negrean şi Daniel Teohari au fost cei mai buni marcatori pentru România, cu câte 3, respectiv 2 reuşite. Mihnea Gheorghe, Mihnea Chioveanu şi Alex Ghiban şi-au mai trecut numele pe lista marcatorilor.

Echipa naţională de polo a României face parte din grupa A de calificare, alături de Rusia, Canada, Franţa, Ungaria şi Slovacia.

România a câştigat, duminică, meciul cu Slovacia, scor 13-11, la Trieste, Italia, în primul meci din grupa A a turneului de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016. Luni seară, echipa naţională de polo a României a pierdut al doilea meci din turneu, cu Franţa, scor 11-12.

Miercuri, de la ora 17.30, ora României, "tricolorii" vor înfrunta echipa Rusiei. În prezent, România ocupă locul 4 în clasament, cu 2 puncte. Primele patru echipe din grupa A se califică în sferturile de finală. Formaţiile învingătoare în sferturi se califică la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.