• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Naţionala României a pierdut şi al doilea meci de la Memorialul Anatolie Grinţescu. Poloiştii antrenaţi de Dejan Stanojevic nu au reuşit surpriza contra Statelor Unite ale Americii

Adversarii "tricolorilor", calificaţi la Jocurile Olimpice de la Rio, au dominat disputa de la un capăt la altul. Tony Azevedo a înscris de două ori încă din primul sfert, încheiat cu un avantaj de patru goluri pentru americani. Căpitanul SUA a stabilit şi scorul la pauza mare, 7-0, cu o execuţie spectaculoasă.

Românii au redus proporţiile scorului prin Tudor Fulea, marcator a trei goluri. Pentru naţionala română au mai punctat Teohari, Chioveanu şi Szabo, însă adversarii au câştigat fără emoţii, cu 11-6.

Muntenegru - Georgia 11-9

În celălalt meci din bazinul Complexului Dinamo, vicecampioana europeană, Muntenegru, a învins Georgia. Reprezentativa lui Vladimir Gojkovic a condus cu 8-4 la pauza mare şi s-a impus în final cu 11-9.

Pentru gruzini urmează partida cu SUA, transmisă mâine dimineaţă, de la ora 10:00, la Digi Sport 4. De la ora 11:15, România înfruntă Muntenegru în ultima partidă a turneului.