• Tenis WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova - Simona Halep se joacă vineri, 28 aprilie, în jurul orei 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

Naţionala masculină de polo a României a învins Georgia cu scorul de 12-6 (2-1, 2-3, 5-1, 3-1), la debutul său în Grupa C a Campionatului European de la Belgrad.

Tricolorii au demarat mai greu şi s-au văzut conduşi cu 1-0, dar apoi au întors scorul după trei goluri marcate la rând. Georgia a avut o revenire puternică şi a înscris şi ea de trei ori, trecând la conducere, cu 4-3.

În sfertul al treilea, Georgia a luat din nou avantaj, 5-4, dar România a preluat controlul jocului şi a marcat până la final de opt ori consecutiv, tranşând soarta partidei. Georgia a înscris ultimul gol al meciului, câştigat de echipa antrenată de Dejan Stanojevic cu scorul de 12-6.

Golurile echipei României au fost înscrise de Mihnea Gheorghe - 4, Tiberiu Negrean - 3, Daniel Teohari - 2, Cosmin Radu - 1, Alexandru Ghiban - 1, Andrei Buşilă - 1. La echipa noastră au mai jucat portarul Dragoş Stoenescu şi Nicolae Oanţă, Mihnea Chioveanu, Dimitri Goanţă, Roland Szabo şi Alex Popoviciu.

Pentru Georgia au marcat Damir Ţrepulia - 2, Miheil Bagaturia - 2, Marko Elez - 1 şi Zurab Rurua - 1.

Tot luni are loc şi meciul Germania - Italia în Grupa C (19:45). Miercuri, în etapa a doua, tricolorii vor înfrunta Italia, de la ora 19:45 (ora României).

AGERPRES