• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CSA Steaua Bucureşti a dispus de CSM Digi Oradea cu scorul de 9-8 (2-3, 3-2, 1-2, 3-1), în Bazinul din Complexul Ghencea, în primul meci al finalei Superligii Naţionale de polo.

Oaspeţii au condus cu 2-0 şi 3-1, dar după primul sfert avea un singur gol avans, 3-2. Steaua a trecut în avantaj pe tabelă în urma golurilor marcate de Krizman şi Teohari, campioana a mai condus o dată, dar la jumătatea confruntării scorul era egal, 5-5.

Orădenii s-au aflat în avantaj şi în repriza a treia, 6-5 şi 7-6, dar ultimul sfert a aparţinut echipei gazdă, care a reuşit să înscrie de trei ori şi să câştige, graţie unui gol marcat în ultimele 10 secunde de către Niculae Diaconu, fost jucător la CSM Digi.

Pentru Steaua au marcat Alexandru Ghiban (2 goluri), Ivan Krizman (2), Daniel Teohari (2), Nikola Murisic, Djordje Filipovic şi Nicolae Diaconu.

Golurile oaspeţilor au fost reuşite de Alex Popoviciu (2 goluri), Vojislav Cupic (2), Tiberiu Negrean, Ramiro Georgescu, Mihnea Gheorghe şi Markovic.

Orădenii i-au acuzat pe stelişti că au făcut un joc dur, dar şi arbitrajul că a fost părtinitor. CSM Digi Oradea a avut 19 eliminări în acest joc, iar steliştii 9. CSM a subliniat diferenţa mare la faulturile dictate în atac, 12 pentru CSM şi numai unul pentru Steaua.

Meciul al doilea va avea loc duminică, tot în Bazinul Steaua, de la ora 13,00. Finala se joacă după regula cel mai bun din cinci meciuri.

În finala mică, Dinamo a trecut în propriul bazin de Sportul Studenţesc Corona cu 9-8 (5-3, 3-3, 0-0, 1-2). Pentru Dinamo au marcat A. Georgescu 3 goluri, Simion 2, Vrânceanu 2, Matei 1, Demeter 1. Meciul al doilea va avea loc duminică, de la ora 11,00, tot în Bazinul Dinamo.

AGERPRES
Sursa foto: csasteaua.ro