• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga a doua, etapa 31: UTA Bătrâna Doamnă - Olimpia Satu Mare, marţi, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1

CSM Digi Oradea se pregătește intens pentru noul sezon din Liga Campionilor. Deținătoarea titlului din Romania va disputa în Malta meciurile din prima fază a competiției.

Echipa antrenata de Kadar Kalman s-a întărit masiv în aceasta vară. Campioana i-a adus pe Mihnea Gheorghe și Mihnea Chioveanu de la rivala Steaua, dar și pe sârbul Dusan Markovic de la Radnicki Kragujevac.

"Am primit această oportunitate de a veni să jucăm la campioana României, este un pas înainte, vom juca în Liga Campionilor și avem foarte mult de muncă" a declarat Mihnea Gheorghe. "Sunt fericit de alegerea făcută, sper că vom continua să câștigăm campionatul și să ajungem cât mai departe în Liga Campionilor" a completat Chioveanu.

Antrenorul Kalman s-a declarat extrem de mulțumit de transferurile efectuate în această vară. "Clubul a făcut un efort mare ca să aducem acești jucători, m-a sprijinit în tot ceea ce le-am cerut" a recunoscut tehnicianul orădenilor.

Pentru a accede în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, CSM DIGI Oradea trebuie sî se califice dintr-o grupă în care se mai regăsesc italienii de la Verona, muntenegrenii de la Budva și maltezii de la Valleta. Disputele vor avea loc intre 4 și 6 septembrie.