• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Steaua a învins Sportul Studenţesc cu 8-7, în cel de-al treilea meci al semifinalei Superligii Naţionale de polo, şi conduce cu 2-1 la general. Roş-albaştrii mai au nevoie de o victorie pentru a merge în ultimul act. Următorul meci este programat duminică, de la ora 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Condusă pe tabelă în două rânduri, echipa lui Ionuţ Angelescu a reuşit să revină şi chiar să încheie prima jumătate a meciului în avantaj, graţie golului lui Randjic. Steaua a continuat să controleze disputa şi şi-a mărit avansul la finalul reprizei a treia, 5-2.

Studenţii nu s-au dat bătuţi şi au revenit spectaculos în ultimul sfert, când au restabilit egalitatea. Goanţă a dat lovitura de graţie cu 25 de secunde înainte de final, iar Steaua conduce Sportul cu 2-1 la general.

Următorul meci din semifinala Superligii este programat tot la Braşov astăzi, de la ora 14.30, în direct la Digi Sport 3.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport