• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Campioana României, CSM Digi Oradea, are un nou antrenor. La mai puțin de două săptămâni după cucerirea celui de-al 9-lea titlu consecutiv, oficialii echipei l-au numit la conducere pe fostul căpitan al echipei, Kadar Kalman. Secund îi va fi Ciprian Câmpianu, cel care a asigurat interimatul pe bancă după despărţirea de Dorin Costrăş.

Eliminarea din Cupa României și prestațiile mai puțin convingătoare din startul play-off-ului par a fi principalele motive ale încheierii colaborării dintre cele două părți.

„Nimeni altcineva nu cunoaşte mai bine jucătorii, aceşti băieţi cu care am lucrat ani de zile, mai bine decât mine. Şi în campionat îi cunosc foarte bine pe ceilalţi jucători, echipele adverse cu care ne vom întâlni. Deci consider că am atuuri bune”, a spus Kalman.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

În vârstă de 35 de ani, Kadar Kalman a fost component al echipei naționale pentru mai bine de un deceniu și jumătate. Alături de tricolori, a participat la Jocurile Olimpice de la Londra. Conducerea i-a stabilit ca obiectiv, pentru noul sezon, câștigarea eventului.

„Am primit zeci de telefoane în această perioadă, inclusiv la finalul de campionat. Au fost antrenori care s-au autopropus şi fără nicio plată, doar să fie antrenorul echipei CSM Digi Oradea”, a spus și Florin Birta, președintele celor de la CSM Digi Oradea.