• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Timişoara Saracens a avut ghinion la tragerea la sorţi a grupelor Challenge Cup, a doua competiţie europeană a cluburilor.

Campioana României la rugby a nimerit în cea mai dificilă grupă, a cincea, alături de Harlequins (Anglia), Edinburgh (Scoţia) şi Stade Francais (Franţa).

Harlequins este finalista din acest an a competiţiei, Edinburgh a fost finalistă în sezonul 2014-2015, iar Stade Francais a fost campioana Franţei în 2015.

Naţionala României a pierdut contra lui Edinburgh într-o partidă-test disputată anul trecut, înaintea Cupei Mondiale din Anglia, cu 16-31.

Toate partidele Timişoarei din Challenge Cup vor fi în direct şi în exclusivitate la Digi Sport.

Celelalte grupe din Challenge Cup:

Grupa 1: La Rochelle, Gloucester Rugby, Benetton Treviso, Bayonne

Grupa 2: Ospreys, Grenoble, Newcastle Falcons, RC Lyon

Grupa 3: Brive, Worcester Warriors, Newport Gwent Dragons, Enisei Krasnoiarsk

Grupa 4: Cardiff Blues, Bath Rugby, Pau, Bristol Rugby

A doua competiţie continentală va debuta în 13 octombrie şi se va încheia pe 12 mai 2017, când e programată finala, pe stadionul Murrayfield din Edinburgh.

Tot astăzi s-a efectuat şi tragerea la sorţi a grupelor ediţiei 2016-2017 a Champions Cup.

În grupa 1 vor evolua Glasgow Warriors (semifinalistă în Liga Celtică), Leicester Tigers (semifinalistă în campionatul Angliei), Munster Rugby (Irlanda) şi Racing 92 Paris (campioana Franţei).

În grupa a doua se vor confrunta Connacht Rugby (câştigătoarea Ligii Celtice), RC Toulouse, London Wasps şi Zebre Rugby (Italia), în timp ce grupa 3 este formată din RC Toulon, Sale Sharks, Saracens (campioana Angliei şi actuala deţinătoare a trofeului) şi Llanelli Scarlets (Ţara Galilor).

Grupa a patra va fi alcătuită din Castres Olympique, Leinster Rugby (Irlanda), Montpellier (câştigătoarea din acest an a Challenge Cup) şi Northampton Saints.

Din grupa a cincea vor face parte Clermont Auvergne, Exeter Chiefs, RC Bordeaux şi Ulster Rugby.

Meciurile din grupe vor începe în luna octombrie, iar finala se va disputa pe 13 mai, tot pe Murrayfield Stadium din Edinburgh.

Cele mai importante partide din Champions Cup vor fi în direct şi în exclusivitate la Digi Sport.