• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Federația Română de Rugby a anunțat că România va organiza și în 2016 World Rugby Nations Cup, fosta IRB Nations Cup. Competiția se va desfășura la București, între 9 și 18 iunie.

Alături de România, la World Rugby Nations Cup vor mai participa Namibia, Uruguay, Argentina Jaguars, Emerging Italia și Spania.

Turneul de la București va începe pe 9 iunie, cu partidele Argentina Jaguars - Spania, Uruguay - Emerging Italia și Namibia - România, după care va continua cu etapa de pe 13 iunie, când vor avea loc următoarele meciuri: Argentina Jaguars - Emerging Italia, Namibia - Spania și România - Uruguay.

Ultima etapă este programată pe 18 iunie, când România va întâlni Argentina Jaguars, Uruguay va juca împotriva Spaniei, iar Namibia se va duela cu Emerging Italia.

România este deținătoarea trofeului World Rugby Nations Cup. Anul trecut, în finala competiției, reprezentativa noastră a învins categoric Argentina Jaguars, cu 23-0.