• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Partida dintre campioana României la rugby, Timişoara Saracens, şi Stade Francais, din etapa a 5-a, penultima a grupelor din Challenge Cup, care ar fi trebuit să se dispute pe Stadionul Dan Păltinişanu, a fost amânată.

Meciul nu se va disputa din cauza terenului care încă este plin de apă îngheţată.

Clubul timişorean a făcut eforturi uriaşe pentru deszăpezirea gazonului. Oficialii campioanei au adus de la Bucureşti un generator de 7 tone pentru încălzirea terenului, care i-a costat 10.000 de euro, iar joi şi vineri au fost aduşi zeci de oameni pentru deszăpezire, dar chiar şi aşa nu se poate juca.

gazon timisoara

În urmă cu 2 ore, cei de la Stade Francais au spus că joacă, apoi a început din nou să mai ningă, a mai îngheţat şi terenul, astfel că oaspeţii s-au răzgândit cu 30 minute înainte de începerea meciului. Oficialii francezi au susţinut că starea terenul poate pune în pericol integritatea jucătorilor.

Deocamdată, este sigur că nu se joacă astăzi, iar meciul s-ar putea amâna până duminică. Există şi varianta mutării meciului într-un alt oraş, dar pentru moment nu este nimic sigur.

Rugby-ul va continua, însă, azi în Champions Cup, cu meciul London Wasps - Toulouse, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 4, de la ora 17:15.