• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Rugbiştii Noii Zeelande şi ai Australiei se antrenează din greu pentru finala Cupei Mondiale, care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport. "Vom fi pregătiţi pentru 80 de minute de luptă", dă asigurări selecţionerul Wallabies.

Finaliştii Cupei Mondiale de rugby trag din greu la antrenamente şi încearca să fie la capacitate maximă la ora disputei de pe Twickenham.

Daca jucătorii Noii Zeelande au intrat în sala de forţă, australienii îşi fac recuperarea în bazin.

Wallabies speră sa dea lovitura, cu toate ca statistica este de partea adversarilor. All Blacks au înregistrat 105 victorii în cele 154 de meciuri directe.

"Jucătorii care erau accidentaţi înaintea meciului sunt destul de bine. Şi-au mai revenit, sunt probabil mai bine decât ne aşteptam.

Trebuie doar să ne asigurăm că, indiferent ce se va întâmpla, suntem pregătiţi de orice şi că vom fi capabili să ne luptăm, fără întrerupere, pentru 80 de minute", a declarat selecţionerul Australiei, Michael Cheika.

Marea finală a Cupei Mondiale de Rugby va fi arbitrată de Nigel Owens. Galezul, în vârstă de 44 de ani, este considerat a fi cel mai experimentat arbitru.

Finala Cupei Mondiale de rugby, dintre Noua Zeelandă şi Australia, se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.