• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Alex Pascu, basistul formaţiei Goodbye to Gravity, trupa care a cântat în clubul Colectiv cu două săptămâni în urmă, a decedat. Fiul fostei campioane mondiale și președinte de onoare a Federației Române de Scrimă, Ana Pascu, şi-a pierdut viaţa după ce a aterizat pe aeroportul din Franţa. Avea 33 de ani.

Conform digi24.ro, starea lui de sănătate s-a înrăutățit dinainte să aterizeze pe aeroport, iar în cele din urmă medicii nu au mai putut să facă nimic ca să îl salveze. Doctorii l-au resuscitat pe Alex Pascu pentru 45 de minute, dar totul a fost în zadar.

Basistul formaţiei Goodbye to Gravity respira cu ajutorul aparatelor, avea arsuri puternice pe corp, pe căile respitatorii, iar sângele îi era infectat cu substanţele toxice pe care le-a inhalat în club. Incendiul l-a surprins pe scenă alături de ceilalţi patru colegi ai săi.

Ana Pascu (acum în vârstă de 71 de ani) a petrecut 31 de ani fără întrerupere la șefia Federației Române de Scrimă, având cea mai lungă perioadă de conducere a unui for din istoria sportului românesc.

Alex este al patrulea component al trupei care şi-a pierdut viaţa, după ce Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru au murit în incendiu, iar Bogdan Enache nu a rezistat zborului spre Elveţia, unde trebuia să fie transferat la o clinică. Singurul care mai trăieşte este Andrei Găluţ.

Bilanțul total a ajuns joi dimineaţă la 53 de morţi.