• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Giovanni Simeone, fiul antrenorului lui Atletico Madrid, a fost părăsit, în urmă cu câteva luni, de iubita sa, Elisabetta Galimi, fostă prezentatoare la Sport Italia. Aceasta s-a reorientat acum și l-a înlocuit pe atacantul Fiorentinei cu un scriitor, Alessandro Lucino.

M-am simțit precum Wanda Nara cu Icardi. Am lucrat și ca agent pentru iubitul meu”, a spus aceasta despre perioada în care era cu fiul lui Diego Simeone, asta după ce, la scurt timp după despărțire, declara: ”Nu mai suntem nici măcar prieteni. Am decis să închei relația, diferența de vârstă era prea mare, iar asta a făcut ca totul să fie mai dificil”.

Galimi are aproape 33 de ani, în timp ce Giovanni Simeone a împlinit, în vară, 22.

Cu Simeone s-a terminat totul, întrucât nu ne-am potrivit. Eram prea diferiți... El era foarte concentrat pe ceea ce avea de făcut pe teren. Cu Alessandro, în schimb, totul este grozav. Este o relație serioasă. Ne știm de un an. Înainte a fost o prietenie frumoasă”, a spus aceasta pentru revista ”Diva e Donna”.

Noul iubit al Elisabettei este recunoscut pentru romanul ”La sfera di Glasbal”. Alessandro Lucino este și proprietarul brandului de costume de baie pentru femei, Fruitkini, pentru care Galimi lucrează ca model.

 

sursă foto: mediaset.it / instagram.com/elisabettagalimi