• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

La La Anthony a intentat divorţ şi sunt şanse mari ca o mare parte din averea deţinută de Carmelo Anthony (vedeta lui New York Knicks) să ajungă în posesia ei.

Deşi păreau că formează cuplul perfect, Carmelo şi La La se vor despărţi, după ce în presa de peste Ocean a apărut o altă femeie, gravidă în luna a şasea, care susţine că baschetbalistul a lăsat-o însărcinată. TMZ a venit cu argumente în favoarea acestei ipoteze şi se pare că La La (vedetă MTV) nu e dispusă să îi ofere o altă şansă soţului ei.

Conform sursei citate, superba brunetă a intentat deja divorţ, iar contractul prenupţial semnat îl va lăsa pe small forward fără o importantă parte a averii. Deşi termenii generali îi sunt net favorabili în caz de divorţ (el câştigă 124 milioane de dolari din contractul cu Knicks şi a strâns deja 200 de milioane de dolari în întreaga carieră), există o clauză în cazul în care La La este înşelată. Drept urmare, este de aşteptat ca VJ-ul de la MTV să aibă acces la o sumă fabuloasă drept despăgubire.