• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dacă ați fost tulburați de diverse extinderi de păr din nas sau sprâncene rupte, probabil că nu vă place acest lucru. Dar, din moment ce deja sunteți aici, după ce ați observat imaginea și titlul, vom merge mai departe și vom presupune că doriți să știți mai multe despre degetele-bastoane. 

Da, ele sunt la fel de îngrozitoare precum au apărut în aceste instantanee. Această nouă tendință, a degetelor îndoite sub forma unor bastoane, în formă de trestie, va dura, cel mai probabil până la Crăciun. Sunt imagini care vor bântui mult timp, multă lume.

Și, totuși, aceste imagini nu sunt reale. În dorința de a fi în centrul atenției, mulți bloggeri de modă ar fi în stare să facă multe, nu însă atât de mult încăt să ajungă să-și rupă degetele.

 

Nu, la mijloc este vorba doar despre un efect, pus foarte bine la punct de către specialiști și dezvăluit pe contul de twitter zylime, specializat în crearea unor astfel de efecte. De data aceasta, efectul a fost realizat te pe baza unor proteze dar și a sângelui fals. Efectul a fost realizat prin lipirea degetelor false, peste cele reale.
După aceea, a urmat ascunderea vârfurilor degetelor reale sub niște role de hârtie, tocmai pentru a crea iluzia degetelor deformate. Și pentru ca tabloul sinistru să fie total, peste degetele false s-a dat cu sânge fals.