• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Rio Ferdinand a primit o lovitură grea în mai 2015, atunci când soția sa, Rebecca, a decedat din cauza cancerului la sân. La doi ani distanță, fostul internațional englez și căpitan al lui Manchester United s-a afișat pentru prima dată cu noua sa iubită.

După ce presa din Anglia a speculat mai multă vreme despre legătura dintre Rio Ferdinand și Kate Wright, cei doi au decis să-și facă publică relația. În weekendul trecut cei doi s-au afișat împreună la un restaurat.

 

Ferdinand a dezvăluit de curând presei că mersul la sală l-a ajutat să treacă peste momentele grele din ultimii doi ani. "M-a ajutat să-mi limpezesc mintea. Atunci când jucam fotbal era simplu pentru că în momentul în care intri pe teren nu te mai gândești la altceva. Fără exercițiile pe care le-am făcut nu știu unde m-aș fi aflat acum în viață" a dezvălui fostul fotbalist.

Rebecca Ellison (foto jos) a încetat din viață la doar 34 de ani, după o luptă extrem de scurtă împotriva cancerului la sân. Aceasta a decedat la doar 5 săptămâni din momentul în care a descoperit că este bolnavă, spre surprinderea tuturor. Cu toate astea, Rebecca a avut timp să-și pregătească înmormântare.

Conform declarațiilor lui Ferdinand, Rebecca i-a lăsat pe cei trei copii să aleagă muzica de la înmormântare pentru că a vrut să fie o sărbătoare a vieții ei și nicidecum un eveniment morbid.