• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Amicalul Anglia - Franța de marți, 17 noiembrie, de la ora 22:00, de pe stadionul Wembley, a stat sub semnul întrebării după atentatele teroriste de la Paris care s-au soldat cu peste 120 de victime și încă aproape 200 de răniți.

Cele două federații naționale au decis că partida trebuie să se desfășoare conform programului inițial, altfel ar fi o cedare în fața teroriștilor.

Englezii și-au arătat încă o dată susținearea fătă de francezi, de această dată prin vocea selecționerului Roy Hodgson. "Acest meci va fi o ocazie importantă să demonstrăm că fotbalul este unit împotriva tuturor atrocităților care se petrec în lume. Sunt sigur că echipa noastră și fanii care vor fi în tribune își vor arăta soildaritatea față de prietenii noștri francezi" a declarat antrenorul care a calificat Anglia la Euro 2016 cu 10 victorii din tot atâtea meciuri disputate în grup de calificare.

Tehnicianul britanicilor a explicat și cum au ajuns cele două federații la concluzia că ar fi mai bine ca meciul să se joace. "Imediat după incidentele de vineri, oficialii federației engleze i-a contactat pe omologii francezi pentru a le transmite toate gândurile noastre bune. Evident, au și intrebat dacă amicalul stabilit pentru marți a rămas în picoare sau ar trebui anulat. În cele din urmă Federația Franceză de Fotbal ne-a anunțat că și-ar dori ca partida să se joace, așa că le-am transmis că le respectăm decizia și ne vom pregăti pentru meci" a mai spus Hodgson.

Acesta a ținut să transmită și un mesaj de solidaritate din partea staffului și a jucătorilor naționalei engleze. "Aș dori să transmit sincere condoleanțe națiunii franceze în niște momente extrem de dificile. Evenimentele de la Paris ne-am șocat pe toți. Ne gândim la toți acei oameni care și-au pierdut viața, la familiile lor și la toți cei care au avut de suferit" a încheiat antrenorul de 68 de ani.