• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Tragedie în Afganistan, unde cel puţin patru oameni au fost răniţi, iar alţi 12 au fost răniţi într-un atac sinucigaş cu bombă care a avut loc în apropierea unui teren de cricket din Kabul, unde avea loc un meci internaţional din cadrul T-20.

Explozia a avut loc la ora locală 15.45, la numai 500 de metri distanţă de arena unde avea loc o partidă la care participau 30 de jucători şi antrenori străini.

Niciunul dintre spectatori şi victime nu se află printre victimele atacului.
"Nimic nu s-a întâmplat în interiorul stadionului, iar partida s-a desfăşurat normal", a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Afgan al Cricketului, Farid Ahmad Hotak.

Partida din cadrul T-20, ligă înfiinţată în urmă cu cinci ani, a fost prima în care au fost implicaţi şi jucători de cricket din afara Afganistanului, din ţări precum SUA şi Sri Lanka.

În finalul lui 2014, 57 de oameni şi-au pierdut viaţa în timpul unui meci de volei, tot în Afganistan, după un atac sinucigaş din provincia Partika, din sud-estul ţării.

Alţi 15 oameni au decedat în timpul unui alt atac, din 2015, dintr-un alt turneu de volei din aceeaşi ţară.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT