• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Atentatele de la Paris, în care au murit peste 120 de persoane, în șase atentate teroriste și explozii coordonate, printre care una la Stade de France, unde se juca amicalul Franța-Germania 2-0, și alta la sala de concerte Bataclan, unde au murit peste 80 de oameni, au atins și lumea sportului.

În timp ce atacantul Antoine Griezmann se afla pe teren, pe Stade de France, sora jucătorului lui Atletico Madrid se afla între cei 1500 de spectatori la concertul formației Eagles of Death Metal, în sala Bataclan, unde mai mulți teroriști au intrat cu arme automate și cu veste cu explozibili, ucigând zeci de persoane și rănind peste 100.

Din fericire pentru atacantul de 24 de ani, sora sa s-a numărat printre supraviețuitori, fotbalistul anunțând personal acest lucru, prin intermediul contului său personal de Twitter. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că sora mea a putut ieși de la Bataclan. Toate rugăciunile mele merg către victime și familiile lor. Vive La France”, a scris Griezmann.

 

Una din explozii s-a auzit chiar în timpul partidei: