• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Simona Halep s-a calificat pentru al treilea an consecutiv la Turneul Campioanelor, după accederea în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, iar site-ul oficial al circuitului o prezintă pe constănțeancă într-o manieră inedită. Concret, portretul Simonei este alcătuit ca un puzzle, din opt informații inedite.

HALEP - KVITOVA, SEMIFINALA DE LA WUHAN (TRANSMISĂ DE DIGISPORT 2) ESTE AICI

1. Simona a fost în formă tot anul

Simona Halep a fost o jucătoare pe val tot anul în turneele organizate de WTA. Simona este jucătoarea cu cele mai multe puncte adunate în turneele WTA în sezonul 2016 – 3.149 puncte și ar fi, fără a aduna punctele de la Wuhan, prima într-un clasament în care sunt excluse punctele din turneele de Grand Slam (nu a depășit faza sferturilor de finală - US Open și Wimbledon). Jucătoarea noastră este a doua în ceea ce privește numărul de victorii din 2016 (după Angelique Kerber).

2. A avut o serie de 13 victorii consecutive

Simona a câștigat două turnee, consecutiv, la București și Montreal, seria sa de meciuri câștigate fiind întreruptă la Cincinnati de noul lider mondial, Angelique Kerber.

3. Se culcă devreme

Meciurile târzii o încurcă pe Simona, care declară: “mă duc la culcare în jurul orei 22:00. Sunt plictisitoare. Mă trezesc pe la 8 – 9. Sunt ca un bebeluș, trebuie să îmi fac tot programul

4. Îi e frică de pisici

Simona nu se teme de întuneric, nici de păianjeni, dar este terorizată de pisici.

5. Are o superstiție ciudată înainte de meci

Simona nu renunță la dușul norocos. Înaintea fiecărui meci, Simona trebuie să facă dușul în aceeași cabină pe care a ales-o la începutul turneului.

6. Este dependentă de telefon

Simona a declarat că primul lucru pe care îl face atunci când se trezește este să își verifice telefonul mobil. Cel mai des, Simona vorbește cu mama ei. Darren Cahill o tachinează de multe ori pentru faptul că nimeni nu are voie să se atingă de telefonul ei.

7. Plăcerea vinovată

Simona este înnebunită după ciocolată. Această mărturisire a făcut-o la Madrid, la turneul lui Ion Țiriac. “Plăcerea mea vinovată este să mănânc ciocolată. Știu că nu este foarte bine, dar tot mănânc”.

8. Simona Halep s-a calificat pentru al treilea an consecutiv la Turneul Campioanelor

Înseamnă mult pentru mine, a fost unul dintre obiectivele mele pentru acest an. Sper să joc bine. Am amintiri superbe de la ediția 2014 și am încredere că pot să merg bine. Voi fi foarte concentrată”, a declarat Simona, la finalul partidei din sferturi, câștigată în fața americancei Madison Keys.

Turneul Campioanelor se va desfășura în perioada 23-30 octombrie și va fi transmis în direct de Digi Sport.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.