• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep (26 de ani) a reluat pregătirea pentru sezonul 2018, care va începe foarte repede pentru numărul 1 WTA. Cea mai bună jucătoare de tenis de pe planetă a anunțat oficial că va participa la turneul de la ShenzHen. Turneul chinez, care va avea loc în perioada 1-7 ianuarie, va fi unul foarte puternic, căci în afara Simonei Halep, cel puțin alte două nume atrag atenția: Jelena Ostapenko (favorită 2) și Maria Sharapova.

După ședința de pregătire de luni, derulată pe o suprafață hard, în sală, Halep și-a permis un moment de relaxare. Sportiva din Constanța a ținut mingea pe picior, aproximativ un minut, mai exact de 82 de ori, până când n-a mai putut controla balonul din cauza fileului.

Nu este pentru prima dată când Halep se relaxează astfel. Ea a demonstrat, în trecut, că se descurcă foarte bine și cu mingea de tenis.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Simona Halep va încheia anul în fruntea clasamentului WTA după un sezon în care a cucerit trofeul la Madrid şi a mai jucat patru finale, la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing.

Ultima competiţie la care a participat în 2017 constănţeanca în vârstă de 26 de ani este Turneul Campioanelor, din Singapore, unde Halep nu a reuşit să depăşească faza grupelor.

Simona Halep a adunat 5.275.227 de dolari în 2017 din tenis şi a fost pe locul 3 în ierarhia câştigurilor din tenis.