• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Andy Murray va pierde, începând de luni, primul loc în clasamentul ATP, în fața lui Rafael Nadal. Scoțianul este însă mult mai îngrijorat de problemele de sănătate pe care le are și care l-au făcut să se retragă de la Masters-urile de la Montreal și Cincinnati și care l-ar putea împiedica să participe și la US Open.

Asta îi dă bătăi de cap și mamei jucătorului britanic de 30 de ani, Judy Murray, care a afirmat că este posibil ca fiul ei să se retragă prematur din tenis.

Ceea ce mă îngrijorează acum este că Andy ar putea să nu mai joace pentru mult timp. A jucat la nivel înalt timp de 12 ani și ar putea fi forțat să se retragă”, a spus Judy Murray, conform Tennis World.

La începutul anului, Murray a avut o problemă de piele și cu o alta la cot. În această vară, el a suferit și o accidentare la coapsă, care l-a împiedicat să joace la cel mai înalt nivel la Wimbledon și din cauza căreia nu a mai participat apoi la niciun alt turneu.

În Grand Slamul de la Londra, Andy Murray a fost eliminat în sferturile de finală de Sam Querrey.

Ajuns în premieră lider mondial la finalul sezonului precedent, Andy Murray a avut parte de un an sub așteptări în care a câștigat un singur titlu, la Dubai, în primăvară.

La cele trei turnee de Grand Slam disputate până acum, scoțianul n-a jucat nici măcar o finală. La Australian Open a pierdut în optimile de finală, în fața lui Mischa Zverev, la Roland Garros a fost învins de Stan Wawrinka în semifinale, iar la Wimbledon a fost eliminat de Sam Querrey în sferturi.

Digi Sport transmite ÎN DIRECT, în această săptămână, turneul de la Cincinnati.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT