• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ceea ce era de aşteptat după ultimele declaraţii a fost făcut oficial de Simona Halep. Românca de pe locul 4 WTA a anunţat că va continua colaborarea cu Darren Cahill şi în 2017, după un sezon considerat bun de sportiva din Contanţa.

"Darren mi-a răspuns şi voi continua alături de aceeaşi echipă şi anul următor", a spus Halep, prezentă la un eveniment de promovare.

Simona se află acum într-o perioadă de vacanţă, iar Halep și Darren Cahill au luat o decizie ciudată legată de programul pe care ocupanta locului 4 WTA îl va avea în debutului următorului sezon.

Astfel, ”Simo” se va antrena mai întâi în Poiana Brașov, lucru pe care l-a făcut exclusiv în întreaga carieră, dar nu pe întreaga perioadă. Cahill a convins-o ca a doua perioadă de pregătire să aibă loc la Adelaide (Australia), în luna decembrie.

Cahill a confirmat că românca se va antrena în Australia, pentru a se acomoda mai bine cu căldura de acolo şi a-şi creşte şansele la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care are loc în ianuarie.

Pentru a fi la la curent cu cele mai noi știri din sport, intră AICI pe pagina de facebook Digi Sport

Chiar și așa, decizia de a se antrena la Antipozi și de a debuta în noul sezon în Asia este surprinzătoare. Turneul de la Shenzen, primul pentru Simona în 2017, este de categorie International, în timp ce competiția de la Brisbane (Premier) ar fi scutit-o de oboseala călătoriei.

Halep şi Cahill au început colaborarea în urmă cu un an şi jumătate. Alături de Cahill, Halep a câştigat cel mai important titlu al carierei, Indian Wells, dar a jucat şi finalele consecutive de la Toronto şi Cincinnati, pierdute la Belinda Bencic şi Serena Williams. De asemenea, cel mai bun parcurs din 2015 la un Grand Slam a venit tot sub comanda lui Darren: semifinala de la US Open, singura competiţie majoră la care a pregătit-o.

În acest sezon, cei doi şi-au mai adjudecat 3 trofee, Madrid, Bucureşti şi Montreal. Faptul că australianul este şi comentator ESPN face ca acesta să nu fie prezent în loja Simonei la toate turneele la care aceasta participă. Tocmai de aceea, "Simo" mai are un antrenor, Daniel Dobre.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.