• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Meciul dintre România și Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II, nu o va avea printre participante și pe Eugenie Bouchard (locul 81 WTA), una dintre cele mai cunoscute jucătoare din echipa oaspete.

Sportiva în vârstă de 23 de ani a ales să nu vină alături de colegele sale la Cluj-Napoca, preferând să participe, în schimb, la un turneu demonstrativ la New York, după cum anunță Tennis Life.

La ultimul meci dintre România și Canada, în 2015, Eugenie Bouchard a fost ținta controverselor, din cauza unui gest lipsit de fair-play pe care l-a comis față de Alexandra Dulgheru, la conferința de presă dinaintea meciului. Organizatorii le-au rugat pe sportive să dea mâna, după tragerea la sorți. Dulgheru s-a conformat, nu însă și Bouchard, așa că jucătoarea noastră a rămas cu mâna întinsă.

Atunci, au apărut o sumedenie de comentarii negative la adresa jucătoarei din Canada, care nu se afla la prima ispravă de acest gen. Cu un an înainte, făcuse la fel cu Kristina Kucova, înaintea unui meci Canada - Slovacia.

Întâlnirea dintre România şi Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II, va avea loc în perioada 10-11 februarie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din 5 meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (10 februarie), urmând ca duminică (11 februarie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi cel de dublu.

Preţurile biletelor pentru întâlnirea găzduită de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca sunt: 110 lei (inel 1), 90 lei (inel 2) şi 75 lei (inel 3). Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult 4 bilete pentru fiecare din cele două zile.

Acesta va fi primul meci de la instalarea lui Florin Segărceanu în funcția de căpitan nejucător la echipa de Fed Cup a României.

Digi Sport transmite ÎN DIRECT meciurile echipelor României de Fed Cup și Cupa Davis.