• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În urmă cu aproape un an, cu puțin timp înainte de Crăciun, Petra Kvitova a fost atacată în propria casă de o persoană, care a tăiat-o la mâna stângă. În tot acest timp, poliția din Cehia nu l-a găsit însă pe agresor, iar, acum, a luat decizia de a reduce resursele alocate cazului.

Nu am reușit să găsim dovezile necesare pentru a deschide procedurile legale împotriva unei anumite persoane”, a declarat Jitka Dolejsova, un purtător de cuvânt al poliție locale.

În timp ce a încercat să se apere, Kvitova a fost tăiată de hoțul care a pătruns în locuința sa din Prostejov, la toate cele cinci degete de la mâna sa de bază, stângă, și doi nervi au fost afectați.

Dublă câștigătoare la Wimbledon (2011 și 2014), cehoaica a fost operată de urgență în aceeași zi. Intervenția chirurgicală a durat patru ore și a avut loc într-o clinică specializată.

Petra Kvitova a reușit să revină în circuit la Roland Garros, acolo unde a ajuns doar până în turul al doilea. Ulterior, ea a reușit să câștige turneul de iarbă de la Birmingham, de înainte de Wimbledon. Cea mai bună performanță a anului într-un Grand Slam a fost sfertul de finală jucat la US Open.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT