• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Simona Halep a așteptat un wild card din partea organizatorilor de la Stanford, dar americanii au preferat să o primească în locul ei pe Maria Sharapova.

Chiar dacă românca de 25 de ani e pe locul 2 WTA, a fost probabil preferată popularitatea pe care sportiva din Rusia o are în Statele Unite. Astfel, ”Simo” a ales să joace la un turneu mai mic, la Washington.

Diferența dintre cele două competiții este clară: Stanford este turneu Premier (470 de puncte WTA), în timp ce Washington este International (280 de puncte WTA).

"Sunt prima dată la Washington şi mă simt bine aici. Am ales acest turneu pentru că am cerut wildcard-uri la Stanford şi Washington, iar Stanford a spus <nu> şi Washington a spus <da>", a declarat Halep.

Maria Sharapova a revenit în competiţii în aprilie, după 15 luni de suspendare pentru că a folosit o substanţă interzisă, meldonium. Jucătoarea rusă a primit mai multe invitaţii la turnee, ea jucând în această săptămână la Stanford ca beneficiară a unui wildcard.

În primul tur, Sharapova a învins-o, luni, cu 6-1, 4-6, 6-0, pe americanca Jennifer Brady, locul 80 WTA. Ieşită din ierarhia WTA, fostul număr 1 mondial a ajuns pe locul 171 WTA, cu ajutorul wildcard-urilor.

Partida dintre Simona Halep și Sloane Stephens, de la Washington, va debuta la ora 20:50 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2. Meciul poate fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.