• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Start cu dreptul pentru Grigor Dimitrov la Turneul Campionilor. Bulgarul a reuşit o victorie în trei seturi împotriva lui Dominic Thiem, scor 6-3, 5-7, 7-5.

Debutant la Turneul Campionilor, bulgarul Grigor Dimitrov l-a învins în primul meci din grupa A pe Dominic Thiem. Locul 6 ATP, Dimitrov a câştigat primul set la 3, dar l-a cedat pe cel secund la 5. În decisiv, Thiem şi-a pierdut de două ori serviciul şi, după ce a salvat două mingi de meci, nu a mai avut ce face la a treia.

După 7-5 în setul trei şi aproape două ore şi jumătate de joc, Dimitrov a înregistrat prima victorie la Londra şi l-a lăsat pe Thiem cu un singur succes la Turneul Campionilor, anul trecut.

"Nu o să mint, am avut ceva emoţii la primul meu joc aici; nu e la fel cu public, ne-am antrenat pe acest teren, sunt condiţii grozave, dar când intri simţi presiunea cum apasă pe umeri, într-un mod pozitiv, desigur", a explicat la final bulgarul.

Luni, în Grupa ''Pete Sampras'', mai este programat meciul dintre numărul 1 mondial, spaniolul Rafael Nadal, şi belgianul David Goffin (numărul 7 ATP).

Turneul Campionilor este în direct, atât la simplu cât şi la dublu, pe canalele Digi Sport.

Meciurile de la Turneul Campionilor pot fi urmărite AICI de abonații RCS&RDS.