• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gael Monfils a fost omul zilei la Rogers Cup. S-a calificat în optimi după două reveniri de senzaţie cu Kei Nishikori, într-un meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport.

Kei Nishikori şi Gael Monfils au oferit cel mai spectaculos meci din 16-imile Rogers Cup. ÎN DIRECT la Digi Sport, japonezul de pe locul 9 ATP a câştigat primul set şi a avut 5-2 în actul al doilea, dar tot a piedut meciul. Monfils a revenit senzaţional în set şi s-a impus la tie-break, iar spectacolul a fost total în decisiv.

Acolo, Nishikori a condus cu 5-3, dar s-a ajuns din nou la tie-break. Tot Nishikori s-a aflat în avantaj, dar a irosit trei mingi de meci. Monfils a câştigat cinci puncte la rând şi s-a calificat în optimile de la Toronto, unde îl va întâlni pe Roberto Bautista Agut.

La o zi după ce a împlinit 36 de ani, Roger Federer s-a calificat în optimile de finală de la Rogers Cup. Campion în Canada în urmă cu 11 ani, elveţianul a trecut de favoritul publicului, Peter Polansky. Canadianul de pe locul 116 ATP i-a luat doar trei game-uri lui Federer, care a închis meciul după doar 54 de minute.