• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Caroline Garcia va fi adversara Simonei Halep în finala turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, după ce a reușit o mare victorie în fața Petrei Kvitova, la mai puțin de 24 de ore după un alt succes important, cel în fața Elinei Svitolina, din sferturile de finală, obținut după trei ore și 21 de minute.

După ce a învins-o pe Kvitova, cu 6-3, 7-5, Garcia a spus în conferința de presă că a mers la ora trei dimineața, la culcare, după ce a bătut-o pe ucraineancă și că s-a trezit după aproximativ 5-6 ore.

M-am trezit la 9. De fapt, la 8, la 8 și jumătate. N-am putut să dorm mai mult, dar eram atât de obosită, încât îmi doream să stau mai mult în pat. Dar, de fapt, mi-era foame, așa că am mers la micul dejun”, a declarat Caroline Garcia, care a dezvăluit că a avut și alte probleme după victoria obținută cu multă muncă în fața Elinei Svitolina.

În afară de mușchii picioarelor, am avut mici probleme cu spatele. Dar m-am simțit bine. M-am recuperat bine ieri. Mi-am făcut timp și pentru asta, chiar dacă era destul de târziu.

Dar încălzirea mea de astăzi a fost un dezastru, trebuie să recunosc. A fost foarte proastă. Dar uneori trebuie să capeți experiență din orice. Știam că urmează să nu mă simt la fel ca în precedentele meciuri, dar e tipul de experiență pe care mi-o doresc. Pentru asta muncesc zi de zi”, a mai spus franțuzoaica.

Caroline Garcia a vorbit inclusiv despre viitorul duel cu Simona Halep din finală:

Este tipul de meci pe care vreau să-l joc, împotriva jucătoarelor de top. Este viitorul nr. 1. Aștept cu nerăbdare meciul, mai ales că e finala unui Premier Mandatory. Va fi o luptă, cu siguranță. Am jucat împotriva ei în Statele Unite, în Canada, în urmă cu câteva săptămâni. E o adversară dificilă, va trebui să joc cel mai bun tenis al meu, pentru a avea o șansă”, a spus Garcia despre finala cu Halep.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT